Hargana


Upami anjeun parantos nganggo jasa langkung ti 1 (waktos), teras anjeun gaduh statistik individu.

Anjeun gaduh statistik padamelan upami anjeun parantos nganggo jasa kanggo damel.

Salaku tambahan, anjeun tiasa kabetaan statistik umum tina layanan ti 2013 pikeun ngabandingkeun hasil individu atanapi damel sareng "tren umum."

Pikeun ngakses statistik, anjeun kedah nganggo jasa software kami (SaaS), anu bakal sayogi saatos nyiptakeun Akun pribadi.

Aksés ka tariff anu mayar (s software salaku jasa (SaaS) Diaktipkeun sacara otomatis saatos bank negeskeun artos.

Harga pikeun jalma pribadi
are valid until 2022-12-31 24:00 UTC (GMT)

Tanggal kiwari: 2022.12.09
Database: 66480
nagara: 168
Abdi SDT
  • Periode validitas: 1 taun
  • Milari hasil test: euweuh leuwih ti 3 еmail pribadi
  • Diagram: bagan hasil tes pribadi urang
  • Ékspor di MS Excel: ngan datar tabel "Bagan hasil tes pribadi urang"
  • Ékspor di MS Word: interpretasi hasil tes urang
  • Pamaké éta manual: https://sdtest.me/faq/tariff-i/
0.99 EUR
keur taun 1 

atanapi 0.08 EUR per bulan

Abdi SDT +
  • Milari hasil test: euweuh leuwih ti 3 еmail pribadi
  • Saringan: pribadi еmail + hiji Nagara atanapi salah Basa
  • Diagram: chart hasil tes pribadi urang jeung rata-rata sakabéh database keur 1 filter dipilih
  • Ékspor di MS Excel: ngan datar tabel "Bagan hasil tes pribadi urang jeung rata-rata sakabéh database keur salah sahiji filter dipilih (1 Nagara atanapi 1 Basa)"
  • Ékspor di MS Word: interpretasi hasil tes urang
  • Pamaké éta manual: https://sdtest.me/faq/tariff-i-plus/
0.99 EUR
keur bulan 1 

1.99 EUR
keur bulan 2 

+ 1 bulan jadi kado = 3 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.66 EUR

2.99 EUR
keur bulan 3 

+ 3 bulan jadi kado = 6 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.49 EUR

3.99 EUR
keur bulan 4 

+ 5 bulan jadi kado = 9 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.44 EUR

4.99 EUR
keur bulan 5 

+ 7 bulan sakumaha kado = 12 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.41 EUR

5.99 EUR
keur bulan 6 

+ 12 bulan jadi kado = 18 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.33 EUR

6.99 EUR
keur bulan 7 

+ 17 bulan jadi kado = 24 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.29 EUR

7.99 EUR
keur bulan 8 

+ 22 bulan sakumaha kado = 30 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.26 EUR

8.99 EUR
keur bulan 9 

+ 27 bulan jadi kado = 36 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.24 EUR

9.99 EUR
keur bulan 10 

+ 32 bulan jadi kado = 42 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.23 EUR

10.99 EUR
keur bulan 11 

+ 37 bulan jadi kado = 48 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.22 EUR

11.99 EUR
keur taun 1 

+ 48 bulan sakumaha kado = 60 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.19 EUR

Naliti
  • Periode validitas: 1 taun
  • Saringan: email pamilon survéy
  • Diagram: bagan tina hasil pamilon survéy
  • Ékspor di MS Excel: ngan datar tabel "Bagan hasil test" pamilon survéy
  • Pamaké éta manual: https://sdtest.me/en/faq/tariff-survey/
9.99 EUR
keur taun 1 

atanapi 0.83 EUR per bulan

Naliti +
V.U.C.A desainer polling
Abdi Ngaran subdomain
Logo kuring
  • Saringan: e-mail peserta survéy + hiji Nagara atanapi salah Basa
  • Diagram: bagan hasil test pamilon survéy jeung rata-rata sakabéh database keur salah sahiji filter dipilih (1 Nagara atanapi 1 Basa)
  • Ékspor di MS Excel: tabel ukur datar "Bagan hasil test" pamilon survéy jeung rata-rata sakabeh database keur salah sahiji filter dipilih (1 Nagara atanapi 1 Basa)
  • Pamaké éta manual: https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/
1.99 EUR
keur bulan 1 

3.99 EUR
keur bulan 2 

+ 1 bulan jadi kado = 3 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 1.33 EUR

4.99 EUR
keur bulan 3 

+ 2 sasih sakumaha kado = 5 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.99 EUR

6.99 EUR
keur bulan 4 

+ 3 bulan jadi kado = 7 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.99 EUR

7.99 EUR
keur bulan 5 

+ 4 bulan jadi kado = 9 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.88 EUR

9.59 EUR
keur bulan 6 

+ 5 bulan jadi kado = 11 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.87 EUR

11.19 EUR
keur bulan 7 

+ 6 bulan jadi kado = 13 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.86 EUR

12.79 EUR
keur bulan 8 

+ 7 bulan jadi kado = 15 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.85 EUR

14.39 EUR
keur bulan 9 

+ 8 bulan jadi kado = 17 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.84 EUR

15.89 EUR
keur bulan 10 

+ 9 bulan jadi kado = 19 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.83 EUR

17.39 EUR
keur bulan 11 

+ 10 bulan jadi kado = 21 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.82 EUR

18.79 EUR
keur taun 1 

+ 11 bulan jadi kado = 23 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 0.81 EUR

  • VUCA mangrupikeun akronim - pikeun volatilitas, kateupastian, pajeulitna, sareng ambiguitas sareng pikeun idéntifikasina salian ti fungsi nawaran tarif "Poll +":
  • Jieun polling anjeun (tambahkeun patarosan anjeun) salian ti lima pernyataan SDTEST
  • Kumpulkeun jawaban tina tipena béda: Jawaban pondok, Paragraf, Jumlah, Hiji tina daptar, Kotak centang, Dropdown, Skala dropdown, sababaraha pilihan grid, Tanggal, jeung Waktu.
  • Presentasi hasil polling: Charts, V.U.C.A. laporan, Tabel korelasi (patarosan anjeun sareng warna Spiral Dynamics ku Student, Spearman)
  • Ékspor ka MS Excel: jawaban kana sagala patarosan, V.U.C.A. laporan, tabel korelasi
  • Contona nyaéta ku tautan https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/vuca
9.99 EUR
keur bulan 1 

19.48 EUR
keur bulan 2 

Benefit di count per 1 bulan = 9.74 EUR

27.97 EUR
keur bulan 3 

Benefit di count per 1 bulan = 9.32 EUR

36.96 EUR
keur bulan 4 

Benefit di count per 1 bulan = 9.24 EUR

45.95 EUR
keur bulan 5 

Benefit di count per 1 bulan = 9.19 EUR

53.95 EUR
keur bulan 6 

Benefit di count per 1 bulan = 8.99 EUR

61.94 EUR
keur bulan 7 

Benefit di count per 1 bulan = 8.84 EUR

69.93 EUR
keur bulan 8 

Benefit di count per 1 bulan = 8.74 EUR

77.92 EUR
keur bulan 9 

Benefit di count per 1 bulan = 8.65 EUR

85.91 EUR
keur bulan 10 

Benefit di count per 1 bulan = 8.59 EUR

93.91 EUR
keur bulan 11 

Benefit di count per 1 bulan = 8.53 EUR

99.9 EUR
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 8.32 EUR

  • Jieun subdomain: myname.sdtest.me
  • Jieun Tumbu unik keur unggal jajal anjeun: myname.sdtest.me/covid2019
1.99 EUR
keur bulan 1 

3.78 EUR
keur bulan 2 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

5.67 EUR
keur bulan 3 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

7.56 EUR
keur bulan 4 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

9.45 EUR
keur bulan 5 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

11.34 EUR
keur bulan 6 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

13.23 EUR
keur bulan 7 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

15.12 EUR
keur bulan 8 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

17.01 EUR
keur bulan 9 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

18.91 EUR
keur bulan 10 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

20.8 EUR
keur bulan 11 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

22.69 EUR
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

  • Teundeun logo anjeun dina sadaya halaman wéb V.U.C.A. pelant
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEC, WEPP, BMP, GIF
9.99 EUR
keur bulan 1 

19.48 EUR
keur bulan 2 

Benefit di count per 1 bulan = 9.74 EUR

27.97 EUR
keur bulan 3 

Benefit di count per 1 bulan = 9.32 EUR

36.96 EUR
keur bulan 4 

Benefit di count per 1 bulan = 9.24 EUR

45.95 EUR
keur bulan 5 

Benefit di count per 1 bulan = 9.19 EUR

53.95 EUR
keur bulan 6 

Benefit di count per 1 bulan = 8.99 EUR

61.94 EUR
keur bulan 7 

Benefit di count per 1 bulan = 8.84 EUR

69.93 EUR
keur bulan 8 

Benefit di count per 1 bulan = 8.74 EUR

77.92 EUR
keur bulan 9 

Benefit di count per 1 bulan = 8.65 EUR

85.91 EUR
keur bulan 10 

Benefit di count per 1 bulan = 8.59 EUR

93.91 EUR
keur bulan 11 

Benefit di count per 1 bulan = 8.53 EUR

99.9 EUR
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 8.32 EUR

PivotTables
  • daftar PivotTable Widang: Taun, Bulan, Warna, Nagara, Basa
  • Nilai Lapang: Nyumput di Nu Warna
  • Nyimpulkeun Nilai Ku: cacah
  • Témbongkeun Nilai Salaku:% tina Baris Total,% tina Tihang Total,% tina Grand Total
  • PivotChart: Sumuhun
  • Ngekspor dina MS Excel: No
  • Pamaké éta manual: https://sdtest.me/faq/pivot-tables/
9.99 EUR
keur bulan 1 

19.99 EUR
keur bulan 2 

+ 1 bulan jadi kado = 3 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 6.66 EUR

29.99 EUR
keur bulan 3 

+ 3 sasih sakumaha kado = 6 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 4.99 EUR

38.99 EUR
keur bulan 4 

+ 5 bulan jadi kado = 9 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 4.33 EUR

48.99 EUR
keur bulan 5 

+ 7 bulan jadi kado = 12 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 4.08 EUR

58.99 EUR
keur bulan 6 

+ 12 bulan jadi kado = 18 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 3.27 EUR

68.99 EUR
keur bulan 7 

+ 17 bulan jadi kado = 24 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 2.87 EUR

76.99 EUR
keur bulan 8 

+ 22 bulan jadi kado = 30 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 2.56 EUR

86.99 EUR
keur bulan 9 

+ 27 bulan jadi kado = 36 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 2.41 EUR

95.99 EUR
keur bulan 10 

+ 32 bulan jadi kado = 42 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 2.28 EUR

105.99 EUR
keur bulan 11 

+ 37 bulan jadi kado = 48 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 2.2 EUR

114.99 EUR
keur taun 1 

+ 48 bulan jadi kado = 60 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 1.91 EUR

V.U.C.A desainer polling
Abdi Ngaran subdomain
Logo kuring
  • VUCA mangrupikeun akronim - pikeun volatilitas, kateupastian, pajeulitna, sareng ambiguitas sareng pikeun idéntifikasina salian ti fungsi nawaran tarif "Poll +":
  • Jieun polling anjeun (tambahkeun patarosan anjeun) salian ti lima pernyataan SDTEST
  • Kumpulkeun jawaban tina tipena béda: Jawaban pondok, Paragraf, Jumlah, Hiji tina daptar, Kotak centang, Dropdown, Skala dropdown, sababaraha pilihan grid, Tanggal, jeung Waktu.
  • Presentasi hasil polling: Charts, V.U.C.A. laporan, Tabel korelasi (patarosan anjeun sareng warna Spiral Dynamics ku Student, Spearman)
  • Ékspor ka MS Excel: jawaban kana sagala patarosan, V.U.C.A. laporan, tabel korelasi
  • Contona nyaéta ku tautan https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/vuca
9.99 EUR
keur bulan 1 

19.48 EUR
keur bulan 2 

Benefit di count per 1 bulan = 9.74 EUR

27.97 EUR
keur bulan 3 

Benefit di count per 1 bulan = 9.32 EUR

36.96 EUR
keur bulan 4 

Benefit di count per 1 bulan = 9.24 EUR

45.95 EUR
keur bulan 5 

Benefit di count per 1 bulan = 9.19 EUR

53.95 EUR
keur bulan 6 

Benefit di count per 1 bulan = 8.99 EUR

61.94 EUR
keur bulan 7 

Benefit di count per 1 bulan = 8.84 EUR

69.93 EUR
keur bulan 8 

Benefit di count per 1 bulan = 8.74 EUR

77.92 EUR
keur bulan 9 

Benefit di count per 1 bulan = 8.65 EUR

85.91 EUR
keur bulan 10 

Benefit di count per 1 bulan = 8.59 EUR

93.91 EUR
keur bulan 11 

Benefit di count per 1 bulan = 8.53 EUR

99.9 EUR
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 8.32 EUR

  • Jieun subdomain: myname.sdtest.me
  • Jieun Tumbu unik keur unggal jajal anjeun: myname.sdtest.me/covid2019
1.99 EUR
keur bulan 1 

3.78 EUR
keur bulan 2 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

5.67 EUR
keur bulan 3 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

7.56 EUR
keur bulan 4 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

9.45 EUR
keur bulan 5 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

11.34 EUR
keur bulan 6 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

13.23 EUR
keur bulan 7 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

15.12 EUR
keur bulan 8 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

17.01 EUR
keur bulan 9 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

18.91 EUR
keur bulan 10 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

20.8 EUR
keur bulan 11 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

22.69 EUR
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

  • Teundeun logo anjeun dina sadaya halaman wéb V.U.C.A. pelant
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEC, WEPP, BMP, GIF
9.99 EUR
keur bulan 1 

19.48 EUR
keur bulan 2 

Benefit di count per 1 bulan = 9.74 EUR

27.97 EUR
keur bulan 3 

Benefit di count per 1 bulan = 9.32 EUR

36.96 EUR
keur bulan 4 

Benefit di count per 1 bulan = 9.24 EUR

45.95 EUR
keur bulan 5 

Benefit di count per 1 bulan = 9.19 EUR

53.95 EUR
keur bulan 6 

Benefit di count per 1 bulan = 8.99 EUR

61.94 EUR
keur bulan 7 

Benefit di count per 1 bulan = 8.84 EUR

69.93 EUR
keur bulan 8 

Benefit di count per 1 bulan = 8.74 EUR

77.92 EUR
keur bulan 9 

Benefit di count per 1 bulan = 8.65 EUR

85.91 EUR
keur bulan 10 

Benefit di count per 1 bulan = 8.59 EUR

93.91 EUR
keur bulan 11 

Benefit di count per 1 bulan = 8.53 EUR

99.9 EUR
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 8.32 EUR

Abdi Ngaran subdomain
  • Jieun subdomain: myname.sdtest.me
  • Jieun Tumbu unik keur unggal jajal anjeun: myname.sdtest.me/covid2019
1.99 EUR
keur bulan 1 

3.78 EUR
keur bulan 2 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

5.67 EUR
keur bulan 3 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

7.56 EUR
keur bulan 4 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

9.45 EUR
keur bulan 5 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

11.34 EUR
keur bulan 6 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

13.23 EUR
keur bulan 7 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

15.12 EUR
keur bulan 8 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

17.01 EUR
keur bulan 9 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

18.91 EUR
keur bulan 10 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

20.8 EUR
keur bulan 11 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

22.69 EUR
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 1.89 EUR

Logo kuring
  • Teundeun logo anjeun dina sadaya halaman wéb V.U.C.A. pelant
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEC, WEPP, BMP, GIF
9.99 EUR
keur bulan 1 

19.48 EUR
keur bulan 2 

Benefit di count per 1 bulan = 9.74 EUR

27.97 EUR
keur bulan 3 

Benefit di count per 1 bulan = 9.32 EUR

36.96 EUR
keur bulan 4 

Benefit di count per 1 bulan = 9.24 EUR

45.95 EUR
keur bulan 5 

Benefit di count per 1 bulan = 9.19 EUR

53.95 EUR
keur bulan 6 

Benefit di count per 1 bulan = 8.99 EUR

61.94 EUR
keur bulan 7 

Benefit di count per 1 bulan = 8.84 EUR

69.93 EUR
keur bulan 8 

Benefit di count per 1 bulan = 8.74 EUR

77.92 EUR
keur bulan 9 

Benefit di count per 1 bulan = 8.65 EUR

85.91 EUR
keur bulan 10 

Benefit di count per 1 bulan = 8.59 EUR

93.91 EUR
keur bulan 11 

Benefit di count per 1 bulan = 8.53 EUR

99.9 EUR
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 8.32 EUR

  • 9
999 EUR
keur taun 1 

  • 10
10000 EUR
keur bulan 1 

×
Anjeun manggih kasalahan
Ngajukeun Vérsi bener anjeun
Lebetkeun e-mail anjeun sakumaha dipikahoyongna
Ngirim
ngabatalkeun
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Héi anu di dinya! Hayu atuh naroskeun anjeun, naha anjeun parantos wawuh sareng dinamika spiral?