test dumasar buku «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Sponsor

Hargana


Upami anjeun parantos nganggo jasa langkung ti 1 (waktos), teras anjeun gaduh statistik individu.

Anjeun gaduh statistik padamelan upami anjeun parantos nganggo jasa kanggo damel.

Salaku tambahan, anjeun tiasa kabetaan statistik umum tina layanan ti 2013 pikeun ngabandingkeun hasil individu atanapi damel sareng "tren umum."

Pikeun ngakses statistik, anjeun kedah nganggo jasa software kami (SaaS), anu bakal sayogi saatos nyiptakeun Akun pribadi.

Aksés ka tariff anu mayar (s software salaku jasa (SaaS) Diaktipkeun sacara otomatis saatos bank negeskeun artos.

Harga pikeun jalma pribadi
are valid until 2024-07-31 24:00 UTC (GMT)

Tanggal kiwari: 2024-07-14
Database: 81911
nagara: 169
Abdi SDT
  • Periode validitas: 1 taun
  • Milari hasil test: euweuh leuwih ti 3 еmail pribadi
  • Diagram: bagan hasil tes pribadi urang
  • Ékspor di MS Excel: ngan datar tabel "Bagan hasil tes pribadi urang"
  • Ékspor di MS Word: interpretasi hasil tes urang
  • Pamaké éta manual: https://sdtest.me/faq/tariff-i/
4.99 EUR
keur taun 1 

atanapi 0.41 EUR per bulan

Abdi SDT +
  • Milari hasil test: euweuh leuwih ti 3 еmail pribadi
  • Saringan: pribadi еmail + hiji Nagara atanapi salah Basa
  • Diagram: chart hasil tes pribadi urang jeung rata-rata sakabéh database keur 1 filter dipilih
  • Ékspor di MS Excel: ngan datar tabel "Bagan hasil tes pribadi urang jeung rata-rata sakabéh database keur salah sahiji filter dipilih (1 Nagara atanapi 1 Basa)"
  • Ékspor di MS Word: interpretasi hasil tes urang
  • Pamaké éta manual: https://sdtest.me/faq/tariff-i-plus/
4.99 EUR
keur bulan 1 

59.99 EUR
keur taun 1 

+ 11 bulan jadi kado = 23 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 2.6 EUR

Naliti
  • Periode validitas: 1 taun
  • Saringan: email pamilon survéy
  • Diagram: bagan tina hasil pamilon survéy
  • Ékspor di MS Excel: ngan datar tabel "Bagan hasil test" pamilon survéy
  • Pamaké éta manual: https://sdtest.me/en/faq/tariff-survey/
59.99 EUR
keur taun 1 

atanapi 4.99 EUR per bulan

Naliti +
V.U.C.A desainer polling
Abdi Ngaran subdomain
Logo kuring
  • Saringan: e-mail peserta survéy + hiji Nagara atanapi salah Basa
  • Diagram: bagan hasil test pamilon survéy jeung rata-rata sakabéh database keur salah sahiji filter dipilih (1 Nagara atanapi 1 Basa)
  • Ékspor di MS Excel: tabel ukur datar "Bagan hasil test" pamilon survéy jeung rata-rata sakabeh database keur salah sahiji filter dipilih (1 Nagara atanapi 1 Basa)
  • Pamaké éta manual: https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/
9.99 EUR
keur bulan 1 

99.99 EUR
keur taun 1 

+ 11 bulan jadi kado = 23 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 4.34 EUR

  • VUCA mangrupikeun akronim - pikeun volatilitas, kateupastian, pajeulitna, sareng ambiguitas sareng pikeun idéntifikasina salian ti fungsi nawaran tarif "Poll +":
  • Jieun polling anjeun (tambahkeun patarosan anjeun) salian ti lima pernyataan SDTEST
  • Kumpulkeun jawaban tina tipena béda: Jawaban pondok, Paragraf, Jumlah, Hiji tina daptar, Kotak centang, Dropdown, Skala dropdown, sababaraha pilihan grid, Tanggal, jeung Waktu.
  • Presentasi hasil polling: Charts, V.U.C.A. laporan, Tabel korelasi (patarosan anjeun sareng warna Spiral Dynamics ku Student, Spearman)
  • Ékspor ka MS Excel: jawaban kana sagala patarosan, V.U.C.A. laporan, tabel korelasi
  • Contona nyaéta ku tautan https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/vuca
9.99 EUR
keur bulan 1 

99.99 EUR
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 8.33 EUR

  • Jieun subdomain: myname.sdtest.me
  • Jieun Tumbu unik keur unggal jajal anjeun: myname.sdtest.me/covid2019
29.99 EUR
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 2.49 EUR

  • Teundeun logo anjeun dina sadaya halaman wéb V.U.C.A. pelant
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEC, WEPP, BMP, GIF
9.99 EUR
keur bulan 1 

99.99 EUR
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 8.33 EUR

PivotTables
  • daftar PivotTable Widang: Taun, Bulan, Warna, Nagara, Basa
  • Nilai Lapang: Nyumput di Nu Warna
  • Nyimpulkeun Nilai Ku: cacah
  • Témbongkeun Nilai Salaku:% tina Baris Total,% tina Tihang Total,% tina Grand Total
  • PivotChart: Sumuhun
  • Ngekspor dina MS Excel: No
  • Pamaké éta manual: https://sdtest.me/faq/pivot-tables/
29.99 EUR
keur bulan 1 

349.99 EUR
keur taun 1 

+ 48 bulan jadi kado = 60 bulan! Benefit di count per 1 bulan = 5.83 EUR

V.U.C.A desainer polling
Abdi Ngaran subdomain
Logo kuring
  • VUCA mangrupikeun akronim - pikeun volatilitas, kateupastian, pajeulitna, sareng ambiguitas sareng pikeun idéntifikasina salian ti fungsi nawaran tarif "Poll +":
  • Jieun polling anjeun (tambahkeun patarosan anjeun) salian ti lima pernyataan SDTEST
  • Kumpulkeun jawaban tina tipena béda: Jawaban pondok, Paragraf, Jumlah, Hiji tina daptar, Kotak centang, Dropdown, Skala dropdown, sababaraha pilihan grid, Tanggal, jeung Waktu.
  • Presentasi hasil polling: Charts, V.U.C.A. laporan, Tabel korelasi (patarosan anjeun sareng warna Spiral Dynamics ku Student, Spearman)
  • Ékspor ka MS Excel: jawaban kana sagala patarosan, V.U.C.A. laporan, tabel korelasi
  • Contona nyaéta ku tautan https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/vuca
9.99 EUR
keur bulan 1 

99.99 EUR
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 8.33 EUR

  • Jieun subdomain: myname.sdtest.me
  • Jieun Tumbu unik keur unggal jajal anjeun: myname.sdtest.me/covid2019
29.99 EUR
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 2.49 EUR

  • Teundeun logo anjeun dina sadaya halaman wéb V.U.C.A. pelant
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEC, WEPP, BMP, GIF
9.99 EUR
keur bulan 1 

99.99 EUR
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 8.33 EUR

Abdi Ngaran subdomain
  • Jieun subdomain: myname.sdtest.me
  • Jieun Tumbu unik keur unggal jajal anjeun: myname.sdtest.me/covid2019
29.99 EUR
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 2.49 EUR

Logo kuring
  • Teundeun logo anjeun dina sadaya halaman wéb V.U.C.A. pelant
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEC, WEPP, BMP, GIF
9.99 EUR
keur bulan 1 

99.99 EUR
keur taun 1 

Benefit di count per 1 bulan = 8.33 EUR

Warung
  • Sapuluh taun aksés aksés ka V.U.C.A.
  • Ékspor ka MS Excel: Jawaban kana sadaya patarosan, V.U.C.A. Laporan, tabel korélasi
  • Tingali nilai saringan: Benua, nagara, basa, taun, bulan
  • 10 jam ngaropéa SaaS pangwangunan khusus pikeun anjeun
  • Manual pangguna: https://sdtest.me/faq/poll-shop
Lampah perusahaan dina hubungan personil di bulan kamari (leres / henteu)
Lindaran perusahaan ngeunaan personil aranjeunna kalebet pentingna dina 2022 alatan éta candid-19 peternak sareng dampak na dina ékonomi global. Pollis ieu mendakan ngartos tindakan anu dilakukeun ku perusahaan ngeunaan tanaga dina bulan kamari.

Korasial antara pilihan jawaban ieu sareng pola tingkatan dilebetkeun ku katu dini minangka nawarkeun sudut pandang anu unik ngeunaan kumaha kaayaan ngahancutan kanyataan. Ketik polling ieu tujuan pikeun ngajalajah hubungan ngeunaan pilihan jawaban sareng warna dinamikasi spiral spirsi sareng kumaha ieu tiasa nyababkeun kana pola kacindak perusahaan pikeun militer.

Mungkin hipoteseses anu tiasa diturunkeun tina data korélasi antara pilihan jawaban sareng pola perilaku dilereskeun ku warna di dinamika spiral tiasa:

Perusahaan sareng saimbangna langkung luhur "beureum" condong ngirangan staf sareng motong biaya agrésif.

Ku nguji korélasi antara pilihan jawaban sareng pola kalakuan dinamika spiral, urang tiasa ngagaduhan wawasan kana pola pernyataan perusahaan sareng henteu teratur ngeunaan alesan ieu.
999 EUR
keur taun 1 

+ 9 taun salaku kado = 10 taun! Kauntungan dina cacah per 1 bulan = 8.32 EUR

Sieun
Sieun mangrupikeun émosi anu alami sareng universal anu mangaruhan urang sadayana. Éta tiasa sumping dina seueur bentuk, mimitian ti kahariwang hampang kana phobia parna. Korutasi antara kasieun sareng warna anu dianggo dina dinamika spiral nawiskeun perspektif unik dina dinamika paripis sareng henteu aya basa dina pamilon survey. Ku kéngingkeun wawasan kana korélasi antara kasieun sareng pola kalakuan, kami ngarepkeun ngageter terang kumaha aranjeunna tiasa diurus sareng diatasi.
999 EUR
keur taun 1 

+ 9 taun salaku kado = 10 taun! Kauntungan dina cacah per 1 bulan = 8.32 EUR

Masalah panggedéna nyanghareupan nagara kuring
Saban nagara nyanghareup kantong unik anu tiasa disiapkeun sacara alus kana warga warga. Polling ieu milarian anu ngartos masalah anu paling penting di nagara masing-masing. Tantai ieu kisaran tina inflasi, pangabutuh pangobatan, kajahatan kekerasan, kekerasan gun, sareng kakuranganetan anggaran kana masalah anu lega, kualitas présal, sareng kaayaan infrastruktur. Sareng kaayaan infrastruktur. Sareng kaayaan infrasi. Sareng sasar investasi. Korasiasi antara masalah sareng warna-warna ieu dianggo dina dinamin spirim nawiskeun ku persékéktif anu unik ngeunaan kumaha béda dunya kumaha kalaksanakeun sareng alamat tantangan ieu. Pubihan ieu ditari pikeun nginjeum terang dina masalah anu paling penting pikeun jalma anu paling penting pikeun komunitas urang sareng ngajalajah hubungan antara tangtangan ieu sareng warna anu dianggo dina dinamis lancah.
999 EUR
keur taun 1 

+ 9 taun salaku kado = 10 taun! Kauntungan dina cacah per 1 bulan = 8.32 EUR

Naon sipat sareng kamampuan ngalakukeun pimpinan anu saé dianggo nalika ngawangun tim anu suksés?
Kapamimpinan mangrupikeun aspék penting dina tim wangunan anu suksés. Pamimpin anu saé ngagaduhan kombinasi kualitas sareng kamampuan anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun nungtun sareng memotivasi timana nuju ngahontal tujuanana. Korasi antara kualitas présiesitas sareng keterampilan ieu sareng warna anu dianggo dina dinamika spirim nawiskeun sudut pandang anu unik dina ngembangkeun pamimpin anu boga berhasil. Polling ieu tujuan pikeun ngajalajah sifat penting sareng kaahlian anu ngadamel kimpangan efektif dina ngawangun tim anu menang anu gaduh hubungan antara kualitas masing-masing dina dinamika spiral.
999 EUR
keur taun 1 

+ 9 taun salaku kado = 10 taun! Kauntungan dina cacah per 1 bulan = 8.32 EUR

Google. Faktor anu dampak tim épéktipitas
Langgepan Tim Anu Dipaké ku Rupa-rupa Faktor anu nyumbang kana grup kohesingan sareng grup anu dinamis luhur. Polling iklas ieu pikeun ngaidentipikasi faktor konci anu épéktimen Times, sacara jelas, sacara jelas fokus, tanggapis, harmabilitas sareng dampak.
Sam ngawangkitan korélasi antara faktor anu épéktipitas proyék sareng pola paripolah ditambihan ku warna sacara caket kumaha teratur. Waw wawasan ieu tiasa nyayogikeun paréntah anu berharga pikeun ngaoptimalkeun kamampuan tim sareng ngukut lingkungan kerja konyeu.
999 EUR
keur taun 1 

+ 9 taun salaku kado = 10 taun! Kauntungan dina cacah per 1 bulan = 8.32 EUR

Prioritas utama pangurus padamelan
Panasaran ngeunaan naon anu penting pikeun milarian padamelan? Ieu sanés ngan ukur polling khas; Éksplorasi lengkep dina pikiran jalma dina moro pikeun padamelan na. Beuleum kana intricacies motivasi padamelan padamelan sareng ngartos prioritas utama. Tapi di dieu dimana éta meunang langkung lucu: santai anu leres anu, dipiceun diayakeun korélasi diantara sareng pola perilaku sareng unggal warna dina dinamis anu unik mangtarkeun.
999 EUR
keur taun 1 

+ 9 taun salaku kado = 10 taun! Kauntungan dina cacah per 1 bulan = 8.32 EUR

Naon anu ngajadikeun boss pamimpin hébat?
Kapamingpinan maénkeun peran kritis dina hiji organisasi sareng kasuksésan karyawanna. Pamimpin anu saé ngagaduhan kualitas khusus anu mere ilham sareng motivasi timnana pikeun ngalakukeun anu pangsaéna. Pol polling nganjang kana tilu atraksi kritis krist, tanpa yolaya, sareng ngembangkan batur sareng perindahanna kengompakanna mikesil. Korelasi antawis ieu sareng warna dianggo kana dinamika minir nyayogikeun sudut pandang anu unik dina kamekaran pamimpin hébat. Politik ieu pikeun ngartos pentingna cara bersih, tanpa nguntungkeun, sareng peneruhkeun batur dina ngadamel pamimpin anu hébat sareng pikeun nguji hubungan antara sanesalitas panyakit ieu sareng warna anu dianggo dina dinamis spiral ieu.
999 EUR
keur taun 1 

+ 9 taun salaku kado = 10 taun! Kauntungan dina cacah per 1 bulan = 8.32 EUR

Naon anu ngajadikeun jalma suksés di damel?
Kasuksésan di tempat damel gumantung kana kombinasi kualitas sareng kaahlian pribadi. Empat, kahayang diajar, adaptability pikeun ngarobih sareng kajujuran sadaya sipat anu penting anu tiasa mangaruhan kasuksésan hiji urang di gaw. Polling najis ngartos pentingna jinisna tina opat kualitas sareng kumaha aranjeunna berinteraksi. Korelasi antawis ieu sareng warna anu dianggo dina dinamika spirmal nawiskeun sudut pandang anu unik dina ngembangkeun individu anu suksés di gaw. Ketik pol polap ieu bakal ngajagaan kana panean ngeunaan jangat, daék diajar dalem atanapi aditivability pikeun robih, sareng jujur ​​kana harapan spirming ieu sareng warna anu dianggo dina tuangeun spirmal.
999 EUR
keur taun 1 

+ 9 taun salaku kado = 10 taun! Kauntungan dina cacah per 1 bulan = 8.32 EUR

Naha anjeun siap nampi anu kirang mayar jarak jauh?
Dina jaman dimana karya jauh langkung diakses ti kantos, naha salah anu daék dagang bagian tina bayaran pikeun mayar gawé bareng ti bumi parantos janten paramoun.
Kami ngajalajah prosés kaputusan terlasik ieu. Ku nganalisa réspon, kami tiasa janten kabiasan antawisna
Dina bentang karawak damel, ngartos karesep sareng korélasi ieu ku pola perétipan ngabantosan kawat kerja karya sareng mémbaran anu langkung saé.
999 EUR
keur taun 1 

+ 9 taun salaku kado = 10 taun! Kauntungan dina cacah per 1 bulan = 8.32 EUR

Alesan kunaon jalma nyerah (ku Anna penting)
Kantos heran naha sababaraha jalma nyerah nalika batur pencét? Delve ka jerona motivasi, sareng kauntungan anu henteu kantos janten naon anu nyababkeun jalma nyerah. Tapi di dieu dimana éta leres rancangan: polling ieu sanés ngan ukur ngawalon patarosan; Éta ngeunaan pamahayat anu rumit antara réspon sareng pola paripolah - unggal warna dina dinamika spiral ngarang transjewewikan anu unik. Ku nguji korélasi antara réspon polusi sareng pola paripolah, di antarana warna dina dinamika spiral, anjeun ngartos kumaha ayana dunya anu paling hadé bakal bakal kerja kamampuan urang atanapi nyerah. Éta sapertos muka konci kodeu rusiah pikeun paripolah kami!
999 EUR
keur taun 1 

+ 9 taun salaku kado = 10 taun! Kauntungan dina cacah per 1 bulan = 8.32 EUR

Amanah (#WVS)
Dina polling perkarangan ieu, urang henteu mulus ngagabung nilai dunya klasik pangiriman pangiriman dina aman kalayan lensa dinamis dinamika dinamis dinamika dinamis dinamika dinamis dinamika dinya. Kalayan waluh tuang ti pangguna dina 63 nagara, komunikasi dina 15 basa, survar ieu janten éksplorasi global of spésay sareng Pushikat Aman-anrove.

Wawasan konci:
1. Hubungan aman
2. Perspektif global

Pedah pikeun masarakat analis:
1. Pangertian anu nanjian:
2. pendekatan budaya
3. nyieun kaputusan strategis:
4. Ningkatkeun karyawan karyawan:

Sksapat, polling ieu méwuhan jalma-jalma analis sareng alat anu kuat pikeun ngabantosan hubungan anu dipercaya antara warna-warna anu dipercaya pikeun ngamekarkeun sareng nganggur sacara satempat.
999 EUR
keur taun 1 

+ 9 taun salaku kado = 10 taun! Kauntungan dina cacah per 1 bulan = 8.32 EUR

Survey Kabagjaan
Bayangkeun gaduh konci pikeun muka konci anu langkung bahagia, langkung minuhan kahirupan - ogé, anjeun ditu! Ngenalkeun survey kabagjaan Oxford, karya ilmiah anu dimekarkeun ku pikiran anu sarwa ti Peter Peter sareng Michael ti Proyék Kabagjaan Oxford. Survey ieu sanés ngan ukur survey; Ieu lalampahan transformative kana ngartos inti kabagjaan manusa. Tapi ieu bagian anu pangsaéna: anjeun henteu ngan milu, anjeun investasi. Ku ngadelelkeun kana survey kabagjaan Oxford, anjeun muka korélasi antara pilihan jawabanna sareng 2,
Gambar ieu: Anjeun bakal ngagaduhan paméré kristal naha anjeun, tim anjeun atanapi masarakat anjeun anjeun ngaraosan cara sareng ngalaksanakeun putaran anjeun atanapi masarakat anjeun atanapi masarakat anjeun atanapi masarakat ka anjeun dunya .. Masteran di dunya anjeun. Éta sapertos gaduh jalan anu pribadi ka kabagjaan.
999 EUR
keur taun 1 

+ 9 taun salaku kado = 10 taun! Kauntungan dina cacah per 1 bulan = 8.32 EUR

Sumanget psikologis
Anu psikologis mangrupikeun aspék penting anu saé Diwangun ku psikolog carol D. Ryff, minangka taun 42-item 42-item (Skar AcMA Activing salaku Alat anu penting pikeun ngawariskeun kaayaan psikologis pikeun ngadamel sareng ngartos kaayaan psikologis pikeun ngadamel sareng ngartos kaayaan psikologis. Skala ieu, rinci dina publikasi Ryff "disatujuan psikologis anu dibalikkeun: Kamajuan dina Élmu sareng Prakték," Nawaran wawasan anu berharga kana sumeupana psikologis. Polling polling ieu pikeun ngajalajah dimensi rupa-rupa anu saé sareng langkung saé ngartos kaséhatan méntal anu sakabéhna ku ngabelen kana skala lengkep ieu.

Korelasi antara sekitar imbiologis (PWB) Peresan skala skala turnipkeun ku warna dina dinamika spiral nawiskeun pangalaman psilologis anu tiasa janten kaayaan psilologis individu tiasa mangaruhan dunya hiji dunya.

Ku nguji korélasi antara patarosan skala skala sarengola PWB sareng pola paripolah ditambihan ku warna sacara denamika, kamungkinan dimaksa kumahaian saacanna janten padumukan spésifik. Hakhies ieu tiasa ngajalan lampu dina alesan dina kaayaan dina kaayaan tukangeun nagara psikologis indigi sareng nyumbang kana pamahaman anu langkung saé.
999 EUR
keur taun 1 

+ 9 taun salaku kado = 10 taun! Kauntungan dina cacah per 1 bulan = 8.32 EUR

Dimana kasempetan anu paling pikaresepeun anjeun?
Polling ieu tujuan pikeun resep kana hal-hal jalma ngeunaan ukuran perusahaan kanggo ngalih karir salajengna. Pananya ngaji réspon pikeun ngagambarkeun prioritas profésionalna nalika mikirkeun ukuran perusahaan idéal. Pilihan pilihan pilihan tina ngamimitian ka perusahaan internasional anu ageung, sareng kasempetan akhir pikeun anu anu henteu ningali ukuran perusahaan salaku ukuran industri salaku pangukuran faktor. Publeng nyayogikeun wawasan kana naha jalma milih agility perusahaan leutik sareng inovasi langkung seueur ngalawan stabilitas organisasi anu didirikeun langkung ageung. Turutan anu dibuka-réngsé ngamungkinkeun réspondén pikeun ngajelaskeun pilihan upami ukuran perusahaan sanés mangrupikeun faktor konci. Pol polék pidato Activitas anu tiasa nginpokeun kaputusan kaputusan, olahtalatah dokaran, sareng strategi tolaten bakat.
999 EUR
keur taun 1 

+ 9 taun salaku kado = 10 taun! Kauntungan dina cacah per 1 bulan = 8.32 EUR

Naon anu anjeun bakal laksanakeun minggu ieu pikeun ngarawat kaséhatan méntal anjeun?
Ngalaksanakeun dina perjalanan pikeun préparasi kaséhatan méntal, polling kami janten komparasi pikeun individu Unggal kanggo kagiatan ngagambarkeun foket anu unik dinaurus pagunungan, sareng paméré korélasi sareng pola narkoba dina warna spiral, nambihan ku dinamika spirmal ka éksplorasi ieu. Politik ieu nyayogikeun jalan jalan pikeun individu sareng organisasi pikeun karajinan struktur kaséhatan médis anu langkung jalan pendekatan-ukuranana ngaluarkeun, ngariung kaartiontives
999 EUR
keur taun 1 

+ 9 taun salaku kado = 10 taun! Kauntungan dina cacah per 1 bulan = 8.32 EUR

Kuring cicing mikir ngeunaan jaman baheula, ayeuna atanapi masa depan
Naha anjeun kantos heran kumaha sudut pandang anjeun dina waktos usaha anjeun sapopoé? Polles ieu ku aspék silinder ieu.

Naha masalahna?

1. Perspektif Temporal:
Polling ieu ngabantosan anjeun henteu terang perspektif temptal anjeun. Naha anjeun mendakan artos dina pangalaman baheula anjeun, nikah dina momen ayeuna, atanapi impian sareng rencana pikeun masa depan?

2. korélasi dinamika spiral:
Ku nganalisa réspon, urang tiasa ngahanén korélasi antara pilihan tahanan anjeun sareng pola kalakuan anu diwakilan ku warna dina dinamika spiral.

Mangtakeun perspektif apoptuonal anjeun sareng korélasi anjeun sareng pola pola anjeun penjaga anjeun pikeun nyandak kaputusan anu nyerang kalayan nilai sareng aspirasi anjeun.
999 EUR
keur taun 1 

+ 9 taun salaku kado = 10 taun! Kauntungan dina cacah per 1 bulan = 8.32 EUR

Laborator sponsor
  • Periode validitas: 1 bulan
  • Logo kalebet dina unggal halaman wéb
  • Pamekaran SaaS Fungsional sareng ngalaksanakeun panalungtikan dumasar kana SDTEST dumasar kana syarat anjeun
  • Daérah anu béda di Anlorsassia Jira sareng Confluence
  • Aksés ka UAT pikeun nguji fungsional sponsor
  • Akun pribadi sareng fungsionalitas anu ditutupan sponsor
  • Manual pangguna: https://sdtest.me/faq/sponsor-lab
10000 EUR
keur bulan 1 

×
Anjeun manggih kasalahan
Ngajukeun Vérsi bener anjeun
Lebetkeun e-mail anjeun sakumaha dipikahoyongna
Ngirim
ngabatalkeun
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Héi anu di dinya! Hayu atuh naroskeun anjeun, naha anjeun parantos wawuh sareng dinamika spiral?