Regane


Yen sampeyan wis nggunakake layanan luwih saka 1 (siji), mula sampeyan duwe statistik individu.

Sampeyan duwe statistik kerja yen sampeyan wis nggunakake layanan kanggo kerja.

Kajaba iku, sampeyan bisa uga kasengsem ing statistik umum saka layanan saka 2013 kanggo mbandhingake individu utawa asil kerja kanthi "tren umum."

Kanggo ngakses Statistik, sampeyan kudu nggunakake layanan software (SaaS), sing bakal kasedhiya sawise nggawe a Akun Pribadi.

Akses menyang piranti lunak Tariff (s) sing dibayar minangka layanan (SaaS) diaktifake kanthi otomatis sawise bank negesake panrima dhuwit.

Rega kanggo wong pribadi
are valid until 2023-02-28 24:00 UTC (GMT)

tanggal dina: 2023.02.09
Database: 67906
negara: 168
Kula SDT
  • Periode sah: 1 taun
  • Telusuri asil test: ora luwih saka 3 еmail pribadi
  • Diagram: rata-rata asil tes pribadi kang
  • Kaca ing MS Excel: mung flat tabel "Grafik asil test pribadi kang"
  • Kaca ing MS Word: interpretasi asil test kang
  • Panganggo kang manual: https://sdtest.me/faq/tariff-i/
0.99 EUR
kanggo taun 1 

utawa 0.08 EUR saben sasi

Kula SDT +
  • Telusuri asil test: ora luwih saka 3 еmail pribadi
  • Filter-filter: pribadi еmail + siji Negara utawa siji Language
  • Diagram: grafik saka asil test pribadi lan rata-rata saka kabeh database kanggo 1 Filter milih
  • Kaca ing MS Excel: mung flat tabel "Grafik asil test pribadi lan rata-rata saka kabeh database kanggo siji Filter milih (1 Country utawa 1 Language)"
  • Kaca ing MS Word: interpretasi asil test kang
  • Panganggo kang manual: https://sdtest.me/faq/tariff-i-plus/
0.99 EUR
kanggo sasi 1 

1.99 EUR
kanggo sasi 2 

+ 1 month minangka hadiah = 3 months! Benefit ing count saben 1 month = 0.66 EUR

2.99 EUR
kanggo sasi 3 

+ 2 months minangka hadiah = 5 months! Benefit ing count saben 1 month = 0.59 EUR

3.99 EUR
kanggo sasi 4 

+ 3 months minangka hadiah = 7 months! Benefit ing count saben 1 month = 0.57 EUR

4.99 EUR
kanggo sasi 5 

+ 4 months minangka hadiah = 9 months! Benefit ing count saben 1 month = 0.55 EUR

5.99 EUR
kanggo sasi 6 

+ 5 sasi minangka hadiah = 11 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.54 EUR

6.99 EUR
kanggo sasi 7 

+ 6 sasi minangka hadiah = 13 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.53 EUR

7.99 EUR
kanggo sasi 8 

+ 7 months minangka hadiah = 15 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.53 EUR

8.99 EUR
kanggo sasi 9 

+ 8 months minangka hadiah = 17 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.52 EUR

9.99 EUR
kanggo sasi 10 

+ 9 months minangka hadiah = 19 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.52 EUR

10.99 EUR
kanggo sasi 11 

+ 10 months minangka hadiah = 21 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.52 EUR

11.99 EUR
kanggo taun 1 

+ 11 months minangka hadiah = 23 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.52 EUR

Survey
  • Periode sah: 1 taun
  • Filter-filter: email peserta survey
  • Diagram: rata-rata saka asil saka peserta survey
  • Kaca ing MS Excel: mung flat tabel "Grafik asil test" peserta survey
  • Panganggo kang manual: https://sdtest.me/en/faq/tariff-survey/
9.99 EUR
kanggo taun 1 

utawa 0.83 EUR saben sasi

Survey +
V.U.C.A Desainer jajak pendapat
My Name subdomain
Logo Kula
  • Filter-filter: e-mail saka peserta survey + siji Negara utawa siji Language
  • Diagram: rata-rata asil tes peserta survey lan rata-rata saka kabeh database siji Filter milih (1 Country utawa 1 Language)
  • Kaca ing MS Excel: tabel mung flat "Grafik asil test" peserta survey lan rata-rata saka kabèh database siji Filter milih (1 Country utawa 1 Language)
  • Panganggo kang manual: https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/
1.99 EUR
kanggo sasi 1 

3.99 EUR
kanggo sasi 2 

+ 1 month minangka hadiah = 3 months! Benefit ing count saben 1 month = 1.33 EUR

4.99 EUR
kanggo sasi 3 

+ 2 months minangka hadiah = 5 months! Benefit ing count saben 1 month = 0.99 EUR

6.99 EUR
kanggo sasi 4 

+ 3 months minangka hadiah = 7 months! Benefit ing count saben 1 month = 0.99 EUR

7.99 EUR
kanggo sasi 5 

+ 4 months minangka hadiah = 9 months! Benefit ing count saben 1 month = 0.88 EUR

9.59 EUR
kanggo sasi 6 

+ 5 sasi minangka hadiah = 11 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.87 EUR

11.19 EUR
kanggo sasi 7 

+ 6 sasi minangka hadiah = 13 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.86 EUR

12.79 EUR
kanggo sasi 8 

+ 7 months minangka hadiah = 15 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.85 EUR

14.39 EUR
kanggo sasi 9 

+ 8 months minangka hadiah = 17 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.84 EUR

15.89 EUR
kanggo sasi 10 

+ 9 months minangka hadiah = 19 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.83 EUR

17.39 EUR
kanggo sasi 11 

+ 10 months minangka hadiah = 21 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.82 EUR

18.79 EUR
kanggo taun 1 

+ 11 months minangka hadiah = 23 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 0.81 EUR

  • VUCA minangka akronim - kanggo volatilitas, kahanan sing durung mesthi, kerumitan, lan ambiguitas lan kanggo identifikasi saliyane fungsi tawaran "Poll +":
  • Gawe jajak pendapat sampeyan (tambah pitakonan sampeyan) saliyane limang pernyataan SDTEST
  • Nglumpukake jawaban saka macem-macem jinis: Jawaban singkat, Paragraf, Nomer, Siji saka dhaptar, kothak centhang, Dropdown, Skala dropdown, kothak pilihan kaping, Tanggal, lan Wektu
  • Presentasi asil jajak pendapat: Bagan, V.U.C.A. laporan, Tabel korelasi (pitakonan sampeyan karo warna Spiral Dynamics dening Student, Spearman)
  • Ekspor menyang MS Excel: jawaban kanggo kabeh pitakonan, V.U.C.A. laporan, tabel korélasi
  • Conto ana ing link https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/vuca
9.99 EUR
kanggo sasi 1 

19.48 EUR
kanggo sasi 2 

Benefit ing count saben 1 month = 9.74 EUR

27.97 EUR
kanggo sasi 3 

Benefit ing count saben 1 month = 9.32 EUR

36.96 EUR
kanggo sasi 4 

Benefit ing count saben 1 month = 9.24 EUR

45.95 EUR
kanggo sasi 5 

Benefit ing count saben 1 month = 9.19 EUR

53.95 EUR
kanggo sasi 6 

Benefit ing count saben 1 month = 8.99 EUR

61.94 EUR
kanggo sasi 7 

Benefit ing count saben 1 month = 8.84 EUR

69.93 EUR
kanggo sasi 8 

Benefit ing count saben 1 month = 8.74 EUR

77.92 EUR
kanggo sasi 9 

Benefit ing count saben 1 month = 8.65 EUR

85.91 EUR
kanggo sasi 10 

Benefit ing count saben 1 month = 8.59 EUR

93.91 EUR
kanggo sasi 11 

Benefit ing count saben 1 month = 8.53 EUR

99.9 EUR
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 8.32 EUR

  • Nggawe subdomain: myname.sdtest.me
  • Nggawe pranala unik kanggo saben pendapat Panjenengan: myname.sdtest.me/covid2019
1.99 EUR
kanggo sasi 1 

3.78 EUR
kanggo sasi 2 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

5.67 EUR
kanggo sasi 3 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

7.56 EUR
kanggo sasi 4 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

9.45 EUR
kanggo sasi 5 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

11.34 EUR
kanggo sasi 6 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

13.23 EUR
kanggo sasi 7 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

15.12 EUR
kanggo sasi 8 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

17.01 EUR
kanggo sasi 9 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

18.91 EUR
kanggo sasi 10 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

20.8 EUR
kanggo sasi 11 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

22.69 EUR
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

  • Selehake logo sampeyan ing kabeh kaca web V.U.C.A. Jajak Pendapat
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEG, Webp, BMP, GIF
9.99 EUR
kanggo sasi 1 

19.48 EUR
kanggo sasi 2 

Benefit ing count saben 1 month = 9.74 EUR

27.97 EUR
kanggo sasi 3 

Benefit ing count saben 1 month = 9.32 EUR

36.96 EUR
kanggo sasi 4 

Benefit ing count saben 1 month = 9.24 EUR

45.95 EUR
kanggo sasi 5 

Benefit ing count saben 1 month = 9.19 EUR

53.95 EUR
kanggo sasi 6 

Benefit ing count saben 1 month = 8.99 EUR

61.94 EUR
kanggo sasi 7 

Benefit ing count saben 1 month = 8.84 EUR

69.93 EUR
kanggo sasi 8 

Benefit ing count saben 1 month = 8.74 EUR

77.92 EUR
kanggo sasi 9 

Benefit ing count saben 1 month = 8.65 EUR

85.91 EUR
kanggo sasi 10 

Benefit ing count saben 1 month = 8.59 EUR

93.91 EUR
kanggo sasi 11 

Benefit ing count saben 1 month = 8.53 EUR

99.9 EUR
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 8.32 EUR

PivotTables
  • dhaftar PivotTable Fields: Year, Wulan, Warna, Negara, Language
  • Value Field: Count saka werna
  • Ngringkes angka By: count
  • Tampilake Angka As:% saka Row Total,% saka Column Total,% saka Grand Total
  • PivotChart: Ya
  • Ngekspor ing MS Excel: Ora
  • Panganggo kang manual: https://sdtest.me/faq/pivot-tables/
9.99 EUR
kanggo sasi 1 

19.99 EUR
kanggo sasi 2 

+ 1 month minangka hadiah = 3 months! Benefit ing count saben 1 month = 6.66 EUR

29.99 EUR
kanggo sasi 3 

+ 3 months minangka hadiah = 6 months! Benefit ing count saben 1 month = 4.99 EUR

38.99 EUR
kanggo sasi 4 

+ 5 months minangka hadiah = 9 months! Benefit ing count saben 1 month = 4.33 EUR

48.99 EUR
kanggo sasi 5 

+ 7 months minangka hadiah = 12 months! Benefit ing count saben 1 month = 4.08 EUR

58.99 EUR
kanggo sasi 6 

+ 12 sasi minangka hadiah = 18 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 3.27 EUR

68.99 EUR
kanggo sasi 7 

+ 17 sasi minangka hadiah = 24 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 2.87 EUR

76.99 EUR
kanggo sasi 8 

+ 22 months minangka hadiah = 30 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 2.56 EUR

86.99 EUR
kanggo sasi 9 

+ 27 months minangka hadiah = 36 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 2.41 EUR

95.99 EUR
kanggo sasi 10 

+ 32 months minangka hadiah = 42 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 2.28 EUR

105.99 EUR
kanggo sasi 11 

+ 37 months minangka hadiah = 48 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 2.2 EUR

114.99 EUR
kanggo taun 1 

+ 48 months minangka hadiah = 60 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 1.91 EUR

V.U.C.A Desainer jajak pendapat
My Name subdomain
Logo Kula
  • VUCA minangka akronim - kanggo volatilitas, kahanan sing durung mesthi, kerumitan, lan ambiguitas lan kanggo identifikasi saliyane fungsi tawaran "Poll +":
  • Gawe jajak pendapat sampeyan (tambah pitakonan sampeyan) saliyane limang pernyataan SDTEST
  • Nglumpukake jawaban saka macem-macem jinis: Jawaban singkat, Paragraf, Nomer, Siji saka dhaptar, kothak centhang, Dropdown, Skala dropdown, kothak pilihan kaping, Tanggal, lan Wektu
  • Presentasi asil jajak pendapat: Bagan, V.U.C.A. laporan, Tabel korelasi (pitakonan sampeyan karo warna Spiral Dynamics dening Student, Spearman)
  • Ekspor menyang MS Excel: jawaban kanggo kabeh pitakonan, V.U.C.A. laporan, tabel korélasi
  • Conto ana ing link https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/vuca
9.99 EUR
kanggo sasi 1 

19.48 EUR
kanggo sasi 2 

Benefit ing count saben 1 month = 9.74 EUR

27.97 EUR
kanggo sasi 3 

Benefit ing count saben 1 month = 9.32 EUR

36.96 EUR
kanggo sasi 4 

Benefit ing count saben 1 month = 9.24 EUR

45.95 EUR
kanggo sasi 5 

Benefit ing count saben 1 month = 9.19 EUR

53.95 EUR
kanggo sasi 6 

Benefit ing count saben 1 month = 8.99 EUR

61.94 EUR
kanggo sasi 7 

Benefit ing count saben 1 month = 8.84 EUR

69.93 EUR
kanggo sasi 8 

Benefit ing count saben 1 month = 8.74 EUR

77.92 EUR
kanggo sasi 9 

Benefit ing count saben 1 month = 8.65 EUR

85.91 EUR
kanggo sasi 10 

Benefit ing count saben 1 month = 8.59 EUR

93.91 EUR
kanggo sasi 11 

Benefit ing count saben 1 month = 8.53 EUR

99.9 EUR
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 8.32 EUR

  • Nggawe subdomain: myname.sdtest.me
  • Nggawe pranala unik kanggo saben pendapat Panjenengan: myname.sdtest.me/covid2019
1.99 EUR
kanggo sasi 1 

3.78 EUR
kanggo sasi 2 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

5.67 EUR
kanggo sasi 3 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

7.56 EUR
kanggo sasi 4 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

9.45 EUR
kanggo sasi 5 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

11.34 EUR
kanggo sasi 6 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

13.23 EUR
kanggo sasi 7 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

15.12 EUR
kanggo sasi 8 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

17.01 EUR
kanggo sasi 9 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

18.91 EUR
kanggo sasi 10 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

20.8 EUR
kanggo sasi 11 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

22.69 EUR
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

  • Selehake logo sampeyan ing kabeh kaca web V.U.C.A. Jajak Pendapat
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEG, Webp, BMP, GIF
9.99 EUR
kanggo sasi 1 

19.48 EUR
kanggo sasi 2 

Benefit ing count saben 1 month = 9.74 EUR

27.97 EUR
kanggo sasi 3 

Benefit ing count saben 1 month = 9.32 EUR

36.96 EUR
kanggo sasi 4 

Benefit ing count saben 1 month = 9.24 EUR

45.95 EUR
kanggo sasi 5 

Benefit ing count saben 1 month = 9.19 EUR

53.95 EUR
kanggo sasi 6 

Benefit ing count saben 1 month = 8.99 EUR

61.94 EUR
kanggo sasi 7 

Benefit ing count saben 1 month = 8.84 EUR

69.93 EUR
kanggo sasi 8 

Benefit ing count saben 1 month = 8.74 EUR

77.92 EUR
kanggo sasi 9 

Benefit ing count saben 1 month = 8.65 EUR

85.91 EUR
kanggo sasi 10 

Benefit ing count saben 1 month = 8.59 EUR

93.91 EUR
kanggo sasi 11 

Benefit ing count saben 1 month = 8.53 EUR

99.9 EUR
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 8.32 EUR

My Name subdomain
  • Nggawe subdomain: myname.sdtest.me
  • Nggawe pranala unik kanggo saben pendapat Panjenengan: myname.sdtest.me/covid2019
1.99 EUR
kanggo sasi 1 

3.78 EUR
kanggo sasi 2 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

5.67 EUR
kanggo sasi 3 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

7.56 EUR
kanggo sasi 4 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

9.45 EUR
kanggo sasi 5 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

11.34 EUR
kanggo sasi 6 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

13.23 EUR
kanggo sasi 7 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

15.12 EUR
kanggo sasi 8 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

17.01 EUR
kanggo sasi 9 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

18.91 EUR
kanggo sasi 10 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

20.8 EUR
kanggo sasi 11 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

22.69 EUR
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 1.89 EUR

Logo Kula
  • Selehake logo sampeyan ing kabeh kaca web V.U.C.A. Jajak Pendapat
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEG, Webp, BMP, GIF
9.99 EUR
kanggo sasi 1 

19.48 EUR
kanggo sasi 2 

Benefit ing count saben 1 month = 9.74 EUR

27.97 EUR
kanggo sasi 3 

Benefit ing count saben 1 month = 9.32 EUR

36.96 EUR
kanggo sasi 4 

Benefit ing count saben 1 month = 9.24 EUR

45.95 EUR
kanggo sasi 5 

Benefit ing count saben 1 month = 9.19 EUR

53.95 EUR
kanggo sasi 6 

Benefit ing count saben 1 month = 8.99 EUR

61.94 EUR
kanggo sasi 7 

Benefit ing count saben 1 month = 8.84 EUR

69.93 EUR
kanggo sasi 8 

Benefit ing count saben 1 month = 8.74 EUR

77.92 EUR
kanggo sasi 9 

Benefit ing count saben 1 month = 8.65 EUR

85.91 EUR
kanggo sasi 10 

Benefit ing count saben 1 month = 8.59 EUR

93.91 EUR
kanggo sasi 11 

Benefit ing count saben 1 month = 8.53 EUR

99.9 EUR
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 8.32 EUR

  • 9
Wedi
Wedi minangka emosi alami lan universal sing mengaruhi kita kabeh. Bisa teka ing pirang-pirang bentuk, wiwit saka rasa kuwatir sing entheng kanggo phobia sing abot. Korelasi antara rasa wedi lan warna sing digunakake ing dinamika spiral nawakake perspektif unik babagan dinamika prilaku lan wedi ing wektu lan ngliwati negara lan basa peserta. Kanthi entuk pangerten babagan korélasi antarane rasa wedi lan pola prilaku, muga-muga bisa ngilangi carane bisa dikelola lan ngatasi.
999 EUR
kanggo taun 1 

Apa kuwalitas lan kabisan nindakake pimpinan sing apik nalika mbangun tim sukses?
Kepemimpinan minangka aspek penting kanggo bangunan sukses bangunan. Pemimpin sing apik duwe kombinasi kuwalitas lan kemampuan sing bisa nuntun lan menehi motivasi karo tim kanggo nggayuh tujuane. Korelasi antara kuwalitas kepemimpinan lan warna lan warna sing digunakake ing dinamika spiral nawakake perspektif unik babagan pamimpin sing dipengenake. Jajak pendapat iki kanggo njelajah kuwalitas penting lan katrampilan sing nggawe pimpinan kanggo mbangun tim sing menang lan ngerti hubungan antara kualitas iki lan warna sing digunakake ing dinamika spiral.
999 EUR
kanggo taun 1 

Apa sing dadi pimpinan sing apik?
Kepemimpinan nduweni peran kritis ing sukses lan sukses karyawan. Pemimpin gedhe duwe kualitas tartamtu sing menehi inspirasi lan menehi motivasi tim kanggo nindakake sing paling apik. Jajak pendapat njelajah telung sifat kritis saka empati, dipercaya, lan nguatake wong liya lan pangaruh ing pimpinan. Korelasi antara kualitase lan warna sing digunakake ing dinamika spiral nyedhiyakake perspektif sing unik babagan pangembangan pimpinan gedhe. Polling iki tujuane kanggo ngerti pentinge empati, kepercayaan, lan nguatake wong liya kanggo nggawe pimpinan sing apik lan mriksa hubungan sing digunakake ing dinamika spiral.
999 EUR
kanggo taun 1 

Apa sing ndadekake wong sukses ing kerja?
Sukses ing karya asring gumantung karo kombinasi kuwalitas lan katrampilan pribadi. Empathy, kekarepan kanggo sinau, adaptasi ngganti lan kejujuran kabeh sipat penting sing bisa mengaruhi sukses ing papan kerja. Jajak pendapat ngupaya ngerti pentinge patang kuwalitas kasebut lan kepiye sesambungan. Korelasi antara kualitase lan warna sing digunakake ing dinamika spiral nawakake perspektif unik babagan ngembangake individu sing sukses ing papan kerja. Polling iki tujuane kanggo njelajah peran empati, kekarepan kanggo sinau, lan kejujuran kanggo nemtokake sukses ing kerja lan warna sing digunakake ing dinamika spiral.
999 EUR
kanggo taun 1 

  • 10
10000 EUR
kanggo sasi 1 

×
YOU Golek AN ERROR
Propose versi bener
Ketik e-mail panjenengan kaya sing dikarepake
Kirim
Batal
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Hai ana! Ayo kula takon, apa sampeyan wis kenal karo dinamika spiral?