test adhedhasar buku «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Sponsor

Regane


Yen sampeyan wis nggunakake layanan luwih saka 1 (siji), mula sampeyan duwe statistik individu.

Sampeyan duwe statistik kerja yen sampeyan wis nggunakake layanan kanggo kerja.

Kajaba iku, sampeyan bisa uga kasengsem ing statistik umum saka layanan saka 2013 kanggo mbandhingake individu utawa asil kerja kanthi "tren umum."

Kanggo ngakses Statistik, sampeyan kudu nggunakake layanan software (SaaS), sing bakal kasedhiya sawise nggawe a Akun Pribadi.

Akses menyang piranti lunak Tariff (s) sing dibayar minangka layanan (SaaS) diaktifake kanthi otomatis sawise bank negesake panrima dhuwit.

Rega kanggo wong pribadi
are valid until 2024-05-31 24:00 UTC (GMT)

tanggal dina: 2024-05-22
Database: 80938
negara: 169
Kula SDT
  • Periode sah: 1 taun
  • Telusuri asil test: ora luwih saka 3 еmail pribadi
  • Diagram: rata-rata asil tes pribadi kang
  • Kaca ing MS Excel: mung flat tabel "Grafik asil test pribadi kang"
  • Kaca ing MS Word: interpretasi asil test kang
  • Panganggo kang manual: https://sdtest.me/faq/tariff-i/
4.99 EUR
kanggo taun 1 

utawa 0.41 EUR saben sasi

Kula SDT +
  • Telusuri asil test: ora luwih saka 3 еmail pribadi
  • Filter-filter: pribadi еmail + siji Negara utawa siji Language
  • Diagram: grafik saka asil test pribadi lan rata-rata saka kabeh database kanggo 1 Filter milih
  • Kaca ing MS Excel: mung flat tabel "Grafik asil test pribadi lan rata-rata saka kabeh database kanggo siji Filter milih (1 Country utawa 1 Language)"
  • Kaca ing MS Word: interpretasi asil test kang
  • Panganggo kang manual: https://sdtest.me/faq/tariff-i-plus/
4.99 EUR
kanggo sasi 1 

59.99 EUR
kanggo taun 1 

+ 11 months minangka hadiah = 23 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 2.6 EUR

Survey
  • Periode sah: 1 taun
  • Filter-filter: email peserta survey
  • Diagram: rata-rata saka asil saka peserta survey
  • Kaca ing MS Excel: mung flat tabel "Grafik asil test" peserta survey
  • Panganggo kang manual: https://sdtest.me/en/faq/tariff-survey/
59.99 EUR
kanggo taun 1 

utawa 4.99 EUR saben sasi

Survey +
V.U.C.A Desainer jajak pendapat
My Name subdomain
Logo Kula
  • Filter-filter: e-mail saka peserta survey + siji Negara utawa siji Language
  • Diagram: rata-rata asil tes peserta survey lan rata-rata saka kabeh database siji Filter milih (1 Country utawa 1 Language)
  • Kaca ing MS Excel: tabel mung flat "Grafik asil test" peserta survey lan rata-rata saka kabèh database siji Filter milih (1 Country utawa 1 Language)
  • Panganggo kang manual: https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/
9.99 EUR
kanggo sasi 1 

99.99 EUR
kanggo taun 1 

+ 11 months minangka hadiah = 23 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 4.34 EUR

  • VUCA minangka akronim - kanggo volatilitas, kahanan sing durung mesthi, kerumitan, lan ambiguitas lan kanggo identifikasi saliyane fungsi tawaran "Poll +":
  • Gawe jajak pendapat sampeyan (tambah pitakonan sampeyan) saliyane limang pernyataan SDTEST
  • Nglumpukake jawaban saka macem-macem jinis: Jawaban singkat, Paragraf, Nomer, Siji saka dhaptar, kothak centhang, Dropdown, Skala dropdown, kothak pilihan kaping, Tanggal, lan Wektu
  • Presentasi asil jajak pendapat: Bagan, V.U.C.A. laporan, Tabel korelasi (pitakonan sampeyan karo warna Spiral Dynamics dening Student, Spearman)
  • Ekspor menyang MS Excel: jawaban kanggo kabeh pitakonan, V.U.C.A. laporan, tabel korélasi
  • Conto ana ing link https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/vuca
9.99 EUR
kanggo sasi 1 

99.99 EUR
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 8.33 EUR

  • Nggawe subdomain: myname.sdtest.me
  • Nggawe pranala unik kanggo saben pendapat Panjenengan: myname.sdtest.me/covid2019
29.99 EUR
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 2.49 EUR

  • Selehake logo sampeyan ing kabeh kaca web V.U.C.A. Jajak Pendapat
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEG, Webp, BMP, GIF
9.99 EUR
kanggo sasi 1 

99.99 EUR
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 8.33 EUR

PivotTables
  • dhaftar PivotTable Fields: Year, Wulan, Warna, Negara, Language
  • Value Field: Count saka werna
  • Ngringkes angka By: count
  • Tampilake Angka As:% saka Row Total,% saka Column Total,% saka Grand Total
  • PivotChart: Ya
  • Ngekspor ing MS Excel: Ora
  • Panganggo kang manual: https://sdtest.me/faq/pivot-tables/
29.99 EUR
kanggo sasi 1 

349.99 EUR
kanggo taun 1 

+ 48 months minangka hadiah = 60 sasi! Benefit ing count saben 1 month = 5.83 EUR

V.U.C.A Desainer jajak pendapat
My Name subdomain
Logo Kula
  • VUCA minangka akronim - kanggo volatilitas, kahanan sing durung mesthi, kerumitan, lan ambiguitas lan kanggo identifikasi saliyane fungsi tawaran "Poll +":
  • Gawe jajak pendapat sampeyan (tambah pitakonan sampeyan) saliyane limang pernyataan SDTEST
  • Nglumpukake jawaban saka macem-macem jinis: Jawaban singkat, Paragraf, Nomer, Siji saka dhaptar, kothak centhang, Dropdown, Skala dropdown, kothak pilihan kaping, Tanggal, lan Wektu
  • Presentasi asil jajak pendapat: Bagan, V.U.C.A. laporan, Tabel korelasi (pitakonan sampeyan karo warna Spiral Dynamics dening Student, Spearman)
  • Ekspor menyang MS Excel: jawaban kanggo kabeh pitakonan, V.U.C.A. laporan, tabel korélasi
  • Conto ana ing link https://sdtest.me/faq/tariff-survey-plus/vuca
9.99 EUR
kanggo sasi 1 

99.99 EUR
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 8.33 EUR

  • Nggawe subdomain: myname.sdtest.me
  • Nggawe pranala unik kanggo saben pendapat Panjenengan: myname.sdtest.me/covid2019
29.99 EUR
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 2.49 EUR

  • Selehake logo sampeyan ing kabeh kaca web V.U.C.A. Jajak Pendapat
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEG, Webp, BMP, GIF
9.99 EUR
kanggo sasi 1 

99.99 EUR
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 8.33 EUR

My Name subdomain
  • Nggawe subdomain: myname.sdtest.me
  • Nggawe pranala unik kanggo saben pendapat Panjenengan: myname.sdtest.me/covid2019
29.99 EUR
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 2.49 EUR

Logo Kula
  • Selehake logo sampeyan ing kabeh kaca web V.U.C.A. Jajak Pendapat
  • Format gambar: PNG, JPG, JPEG, Webp, BMP, GIF
9.99 EUR
kanggo sasi 1 

99.99 EUR
kanggo taun 1 

Benefit ing count saben 1 month = 8.33 EUR

Toko Pool
  • Kasedhiya sepuluh taun kanggo V.U.C.A. ing polling polling kanthi SDTEST
  • Ekspor menyang MS Excel: Jawaban kanggo kabeh pitakon, V.U.C.A. laporan, Tabel korélasi
  • Deleng nilai saringan: bawana, negara, basa, taun, wulan
  • 10 jam pangembangan SaaS kanggo sampeyan
  • Manual pangguna: https://sdtest.me/faq/poll-shop
Tumindak perusahaan sing ana gandhengane karo personel ing wulan kepungkur (ya / ora)
Tumindak perusahaan babagan personel sing penting banget ing taun 2022 amarga pandemik Kovid-19 lan pengaruh ing ekonomi global. Jajak pendapat iki kepengin ngerti babagan tumindak sing ditindakake perusahaan babagan personel ing wulan kepungkur.

Korelasi ing antarane pilihan wangsulane iki lan pola prilaku sing ditandhani kanthi warna dinamika spiral nawakake perspektif unik babagan macem-macem dunia sing beda-beda babagan perusahaan perawatan personel. Polling iki tujuane kanggo njelajah hubungan antara pilihan jawaban lan warna dinamika spiral lan kepiye carane bisa menehi cahya pola prilaku ing personel kasebut.

Kemungkinan hipotesis sing bisa asale saka data korelasi antarane opsi wangsulan lan pola prilaku sing dituduhake kanthi warna ing dinamika spiral bisa uga:

Perusahaan kanthi proporsi "abang" abang sing luwih dhuwur cenderung nyuda staf lan potongan kanthi agresif.

Kanthi mriksa korélasi ing antarane pilihan wangsulan lan prilaku Dinamika spiral, kita bisa entuk wawasan babagan pola prilaku perusahaan kasebut menyang personel lan nggawe hipotesis babagan sebab-sebab instrah iki.
999 EUR
kanggo taun 1 

+ 9 taun minangka hadiah = 10 taun! Mupangat kanggo count saben 1 wulan = 8.32 EUR

Wedi
Wedi minangka emosi alami lan universal sing mengaruhi kita kabeh. Bisa teka ing pirang-pirang bentuk, wiwit saka rasa kuwatir sing entheng kanggo phobia sing abot. Korelasi antara rasa wedi lan warna sing digunakake ing dinamika spiral nawakake perspektif unik babagan dinamika prilaku lan wedi ing wektu lan ngliwati negara lan basa peserta. Kanthi entuk pangerten babagan korélasi antarane rasa wedi lan pola prilaku, muga-muga bisa ngilangi carane bisa dikelola lan ngatasi.
999 EUR
kanggo taun 1 

+ 9 taun minangka hadiah = 10 taun! Mupangat kanggo count saben 1 wulan = 8.32 EUR

Masalah paling gedhe sing madhep negaraku
Saben negara ngadhepi tantangan tantangan unik sing bisa mengaruhi kesejahteraan warga. Jajak pendapat iki kepengin ngerti masalah sing paling penting ing negara-negara sing padha. Tantangan kasebut kalebu inflasi, kesehatan terjangkau, kejahatan ganas, lan kekurangan anggaran, kualitas sekolah umum, kualitas sekolah umum, rasisme, lan kahanan infrastruktur. Korelasi antara masalah kasebut lan warna sing digunakake ing dinamika spiral nawakake perspektif unik babagan macem-macem dunia sing beda-beda babagan kepiye wong nganggep tantangan kasebut. Polling iki tujuane kanggo ngilangi masalah sing paling penting sing diadhepi komunitas lan kanggo njelajah hubungan antara tantangan kasebut lan warna sing digunakake ing dinamika spiral.
999 EUR
kanggo taun 1 

+ 9 taun minangka hadiah = 10 taun! Mupangat kanggo count saben 1 wulan = 8.32 EUR

Apa kuwalitas lan kabisan nindakake pimpinan sing apik nalika mbangun tim sukses?
Kepemimpinan minangka aspek penting kanggo bangunan sukses bangunan. Pemimpin sing apik duwe kombinasi kuwalitas lan kemampuan sing bisa nuntun lan menehi motivasi karo tim kanggo nggayuh tujuane. Korelasi antara kuwalitas kepemimpinan lan warna lan warna sing digunakake ing dinamika spiral nawakake perspektif unik babagan pamimpin sing dipengenake. Jajak pendapat iki kanggo njelajah kuwalitas penting lan katrampilan sing nggawe pimpinan kanggo mbangun tim sing menang lan ngerti hubungan antara kualitas iki lan warna sing digunakake ing dinamika spiral.
999 EUR
kanggo taun 1 

+ 9 taun minangka hadiah = 10 taun! Mupangat kanggo count saben 1 wulan = 8.32 EUR

Google. Faktor sing duwe pengaruh efak
Efektivitas Tim dipengaruhi dening macem-macem faktor sing nyumbang kanggo dinamis grup sing dhuwur lan dhuwur. Jajak pendapat iki ngupayakake faktor utama sing duwe efektifitas tim, kanthi jelas fokus ing safety psikologis, katergantungan, struktur, struktur lan pengaruh.
Kanthi mriksa korélasi ing antarane faktor sing bisa Efektivitas Tim lan Pola Prilaku sing ditandhani kanthi warna ing dinamika tim sing beda-beda lan pungkasane kontribusi kanggo efektifitas tim sakabehe. Wawasan kasebut bisa nyedhiyakake tuntunan sing larang regane kanggo ngoptimen kinerja tim lan nuwuhake lingkungan kerja sing harmoni lan produktif.
999 EUR
kanggo taun 1 

+ 9 taun minangka hadiah = 10 taun! Mupangat kanggo count saben 1 wulan = 8.32 EUR

Prioritas utama sing golek
Penasaran babagan apa sing penting kanggo golek proyek? Iki ora mung polling khas; Eksplorasi lengkap babagan pikirane wong-wong sing golek tugas sing diimpi. Nyilem menyang motivasi motivasi kerja kerja lan ngerti prioritas utama. Nanging ing kene yen ana sing apik banget: Piandel sing sejatine dumunung kanggo nemtokake korélasi ing antarane tanggapan lan pola prilaku - saben warna ing dinamika spiral sing makili perspektif spiral sing makili perspektif.
999 EUR
kanggo taun 1 

+ 9 taun minangka hadiah = 10 taun! Mupangat kanggo count saben 1 wulan = 8.32 EUR

Apa sing dadi pimpinan sing apik?
Kepemimpinan nduweni peran kritis ing sukses lan sukses karyawan. Pemimpin gedhe duwe kualitas tartamtu sing menehi inspirasi lan menehi motivasi tim kanggo nindakake sing paling apik. Jajak pendapat njelajah telung sifat kritis saka empati, dipercaya, lan nguatake wong liya lan pangaruh ing pimpinan. Korelasi antara kualitase lan warna sing digunakake ing dinamika spiral nyedhiyakake perspektif sing unik babagan pangembangan pimpinan gedhe. Polling iki tujuane kanggo ngerti pentinge empati, kepercayaan, lan nguatake wong liya kanggo nggawe pimpinan sing apik lan mriksa hubungan sing digunakake ing dinamika spiral.
999 EUR
kanggo taun 1 

+ 9 taun minangka hadiah = 10 taun! Mupangat kanggo count saben 1 wulan = 8.32 EUR

Apa sing ndadekake wong sukses ing kerja?
Sukses ing karya asring gumantung karo kombinasi kuwalitas lan katrampilan pribadi. Empathy, kekarepan kanggo sinau, adaptasi ngganti lan kejujuran kabeh sipat penting sing bisa mengaruhi sukses ing papan kerja. Jajak pendapat ngupaya ngerti pentinge patang kuwalitas kasebut lan kepiye sesambungan. Korelasi antara kualitase lan warna sing digunakake ing dinamika spiral nawakake perspektif unik babagan ngembangake individu sing sukses ing papan kerja. Polling iki tujuane kanggo njelajah peran empati, kekarepan kanggo sinau, lan kejujuran kanggo nemtokake sukses ing kerja lan warna sing digunakake ing dinamika spiral.
999 EUR
kanggo taun 1 

+ 9 taun minangka hadiah = 10 taun! Mupangat kanggo count saben 1 wulan = 8.32 EUR

Apa sampeyan siap nampa mbayar sing kurang kanggo nyambut gawe?
Ing jaman ing ngendi kerja remot luwih bisa diakses tinimbang sing nate ana, apa ana sing gelem nyangga bagean sing mbayar kanggo fleksibel kerja saka omah wis dadi paramount.
Kita njelajah proses nggawe keputusan kompleks iki. Kanthi nganalisa tanggapan kasebut, kita bisa nemokake korélasi ing antarane kekarepan kanggo njupuk pola sing mbayar lan tumindak sing ditandhani kanthi warna ing dinamika spiral.
Ing malang kerja berkembang berkembang, ngerti pilihan iki lan korélasi karo pola prilaku mbantu organisasi kabijakan kerja remot Organisasi lan cater sing luwih apik kanggo kabutuhan lan motivasi.
999 EUR
kanggo taun 1 

+ 9 taun minangka hadiah = 10 taun! Mupangat kanggo count saben 1 wulan = 8.32 EUR

Alasan Napa Wong Nyerah (dening Anna Vital)
Apa sampeyan kepengin ngapa sawetara individu sing nyerah nalika liyane menet? Delve menyang jeron motivasi, lan entuk wawasan sing durung tau ana gandhengane karo wong sing nyerah. Nanging ing kene endi sing dadi apik banget: polling iki ora mung babagan njawab pitakon; Iki babagan ngerti korelan rumit antarane tanggapan lan pola prilaku - saben warna ing dinamika spiral sing makili jagad sing unik. Kanthi mriksa korélasi ing antarane tanggapan pola lan pola prilaku, sing diwakili kanthi warna ing dinamika spiral, sampeyan ngerti kepiye macem-macem jagad pengaruhe kemampuan kanggo terus nyerah. Kayane mbukak kunci kode rahasia kanggo prilaku kita!
999 EUR
kanggo taun 1 

+ 9 taun minangka hadiah = 10 taun! Mupangat kanggo count saben 1 wulan = 8.32 EUR

Kapercayan (#WVS)
Ing polling groundbreaking iki, kita nggabungake kanthi rapi, statement Survey nilai dunia klasik kanthi dipercaya karo lensa dinamis spiral. Kanthi tanggapan sing diwutahake saka pangguna ing 63 negara, komunikasi ing 15 basa, panliten iki dadi eksplorasi global ing interplay intrik saka persepsi kepercayaan lan warna dinamis spiral.

Wawasan Kunci:
1. Hubungan Dipercaya
2. Perspektif Global

Mupangat kanggo Analyst Masyarakat:
1. NuNUd Pangerten:
2. pendekatan sing cocog karo Budaya:
3. Nggawe keputusan strategis:
4. Konseling karyawan sing ditingkatake:

Intine, jajak pendapat iki nguatake analisa masarakat kanthi alat sing kuat kanggo dekorasi Dinamik Interimat lan Werna Dinamika sing dipercaya, nyedhiyakake petikan kanggo ngembangake organisasi lan ngrampungake macem-macem dunia.
999 EUR
kanggo taun 1 

+ 9 taun minangka hadiah = 10 taun! Mupangat kanggo count saben 1 wulan = 8.32 EUR

Survey rasa seneng Oxford
Bayangake yen duwe kunci kanggo mbukak kunci sing luwih bahagia, luwih kepenak urip - uga, sampeyan wis luck! Ngenalake Survey Oxford Oxford, karya ilmiah sing dikembangake dening pikiran peter bukit Peter lan Michael Argyle saka proyek Kesenangan Oxford. Survei iki dudu mung survey; Iki minangka perjalanan transformatif dadi ngerti inti rasa seneng manungsa. Nanging ing kene bagean sing paling apik: sampeyan ora mung melu, sampeyan nandur modal. Kanthi ninggal menyang survey rasa seneng Oxford, sampeyan mbukak katrangan ing antarane 29 opsi wangsulan lan pola prilaku - kaya sing diwakili kanthi warna ing dinamika spiral.
Gambar iki: sampeyan bakal entuk pangerten kristal sing jelas babagan ngapa sampeyan, tim utawa masyarakat sampeyan rumangsa cara sing sampeyan lakoni lan ngobrol karo sampeyan utawa masyarakat ing sekitar Youunique Worldview. Kaya-kaya duwe jejer pribadi kanggo kabungahan.
999 EUR
kanggo taun 1 

+ 9 taun minangka hadiah = 10 taun! Mupangat kanggo count saben 1 wulan = 8.32 EUR

Kesejahteraan psikologis
Kesejahteraan psikologis minangka aspek penting saka kesejahteraan sakabehe lan kalebu macem-macem dimensi kesehatan mental individu. Dikembangake dening Psikologi Carol D. Ryff, ukuran Wellbeing Psikologis 12 (PWB) muncul minangka alat sing penting kanggo ngira-nganilai lan ngerti kahanan psikologis individu. Skala iki, rinci babagan punja ryffer "Psikologi Revfisited: maju ing ilmu lan praktik," nawakake pemahaman sing terkenal ing komponen sing kontribusi. Polling iki tujuane kanggo njelajah kanthi macem-macem dimensi kanthi becik psikologis lan luwih ngerti kesehatan mental 'individu kanthi cepet menyang skala lengkap iki.

Korelasi antarane pitakon tegalan psikologis (PWB) lan pola prilaku sing dituduhake kanthi warna ing dinamika spiral nawakake perspektif sing nyenengake kanggo macem-macem dunia psikologis.

Kanthi mriksa korélasi ing antarane pitakon skala PWB lan pola prilaku sing ditandhani kanthi warna ing dinamika spiral, sampeyan bisa ngasilake hipotesis sing luar biasa bisa uga ana hubungane karo dimensi psikologis tartamtu. Hipotesis iki bisa ngilangi alasan lan pola sing ndhelikake negara psikologis individu lan kontribusi kanggo ngerti kesejahterane sakabehe.
999 EUR
kanggo taun 1 

+ 9 taun minangka hadiah = 10 taun! Mupangat kanggo count saben 1 wulan = 8.32 EUR

Ing endi sampeyan bakal dadi kesempatan paling apik sampeyan?
Polling iki tujuane kanggo ngukur pilihan babagan perusahaan kanggo ukuran karir sabanjure. Pitakonan kasebut nyebabake responden kanggo nggambarake prioritas profesional nalika nimbang ukuran perusahaan sing cocog. Pilihan pirang-pirang pilihan saka wiwitan wiwit wiwitan perusahaan internasional, kanthi kesempatan sing pungkasan kanggo wong sing ora ndeleng ukuran perusahaan minangka faktor sing nemtokake. Jajak pendapat nyedhiyakake wawasan apa wong seneng karo ketahanan perusahaan lan inovasi sing luwih cilik tinimbang stabilitas lan sumber daya organisasi sing luwih gedhe. Tindakake tindakake terbuka ngidini responden nerangake pilihan yen ukuran perusahaan dudu faktor utama. Jajak pendapat sing nyritakake pilihan sing bisa ngandhani keputusan babagan merek majikan, olahpesen rekrutmen, lan strategi strategi bakat.
999 EUR
kanggo taun 1 

+ 9 taun minangka hadiah = 10 taun! Mupangat kanggo count saben 1 wulan = 8.32 EUR

Apa sing bakal ditindakake minggu iki kanggo njaga kesehatan mental sampeyan?
Miwiti lelungan kanggo prioritas kesehatan mental, polling kita dadi kompas kanggo individu navigasi kerumitan kesejahteraan. Saben pilihan nggambarake facet-perawatan sing unik, lan mangertos korélasi kanthi pola prilaku, sing ditandhani kanthi warna ing dinamika spiral, nambahake lapisan sing jero. Jajak pendapat iki nyedhiyakake dalan kanggo individu lan organisasi kanggo nggawe strategi kesehatan mental sing ngluwihi pendekatan sing cocog karo kabeh, ngrangkul sugih perspektif.
999 EUR
kanggo taun 1 

+ 9 taun minangka hadiah = 10 taun! Mupangat kanggo count saben 1 wulan = 8.32 EUR

Aku urip mikir babagan kepungkur, saiki utawa masa depan
Apa sampeyan wis kepingin weruh kepiye perspektif sampeyan ing wektu sampeyan pengaruh saben dina? Jajak pendapat iki ngelayakake aspek prilaku sing nyenengake iki.

Napa iku masalah?

1. Perspektif temporal:
Jajak pendapat iki mbantu sampeyan nemokake perspektif temporal utama. Apa sampeyan nemokake makna ing pengalaman kepungkur, sampeyan bakal ngimpi lan ngimpi lan rencana kanggo masa depan?

2. Correlasi dinamika spiral:
Kanthi nganalisa tanggapan kasebut, kita bisa mbukak correlasi ing antarane pilihan pilihan lan prilaku sing diwakili kanthi warna ing dinamika spiral.

Ngerti perspektif tempat sampeyan lan korélasi karo pola prilaku sampeyan nguatake sampeyan kanggo njupuk keputusan sing cocog karo nilai lan aspirasi sampeyan.
999 EUR
kanggo taun 1 

+ 9 taun minangka hadiah = 10 taun! Mupangat kanggo count saben 1 wulan = 8.32 EUR

Lab Sponsor
  • Periode kesahihan: 1 wulan
  • Logo kasebut kalebu ing saben kaca web
  • Pangembangan fungsi SaaS lan nganakake riset adhedhasar SDTEST Miturut syarat sampeyan
  • Wilayah darmabakti ing ATLASSIAN Jira lan Confluence
  • Akses menyang UAT kanggo nyoba fungsi sponsor
  • Akun Pribadi kanthi fungsi sing ditutup sponsor
  • Manual pangguna: https://sdtest.me/faq/sponsor-lab
10000 EUR
kanggo sasi 1 

×
YOU Golek AN ERROR
Propose versi bener
Ketik e-mail panjenengan kaya sing dikarepake
Kirim
Batal
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Hai ana! Ayo kula takon, apa sampeyan wis kenal karo dinamika spiral?