Kawijakan rahasia


Kabagagian Kasuksesanan ieu (didiya anu disebut salaku "Kawijakan rusiah") manglaku ka sadaya inpormasi yén jasa Internét "tes spésikian, ayana di nami domain) anu disebatna sdtest.me Bisa nampi ngeunaan pangguna nalika nganggo halaman wéb Internét Internét.

1. Harti istilah

1.1. Istilah di handap ieu dianggo dina kabijakan rahasia ieu:
1.1.1. "Adminispon wéb tina ladénan Internét (diaxinia anu disebut salaku administrasi situs)" - Tulis anu Ohdit pikeun ngatur situs wéb anu diusuran normal, sareng nangtoskeun sareng nerangkeun. tujuan ngolah data pribadi, data anu diolah, tindakan (operasi) dilakukeun kalayan data pribadi.
1.1.2. "Data pribadi" - aya inpormasi anu aya hubunganana sareng henteu langsung atanapi henteu langsung pikeun jalma alami anu diidéntifikasi atanapi anu diidénkeun).
1.1.3. "Processing data pribadi" hartosna naon waé , dianggo, transfer (sebaran, nyayogikeun, kamampuan), depersalisasi, meungpeuk, karusakan data pribadi.
1.1.4. "Rahasial data pribadi" - syarat wajib pikeun operator atanapi jalmi sanés anu ngagaduhan aksés kana data pribadi pikeun nyegah kabersihan sareng masalah hukum pribadi.
1.1.5. "Béntahkeun layanan Internét (didiya anu disebut pangguna)" nyaéta jalma anu gaduh aksés ka situs wéb anu ngalangkungan Internét Internét.
1.1.6. "Cookies" mangrupikeun potongan-data anu sami dikirim ku server wéb sareng disimpen dina komputer pangguna wéb kode atanapi browser wéb anu dikirim ka halaman wéb anu pakait nalika nyepak halaman wéb anu pakait nalika paméncén wéb anu pakait nalika paméncén wéb anu pakait nalika nyepak halaman wéb anu pakait nalika paménta wéb anu pakait nalika paméncén wéb.
1.1.7. Alkohol al-alamat "mangrupikeun alamat jaringan unik tina titik dina jaringan komputer anu diwangun nganggo eusi IP.

2. Permisi Umum

2.1. Pamakéan pangguna halaman Internét sacara paréntar dina kabagjaan karusiah ieu sareng éta istilah ngolah data pribadi pangguna.
2.2. Bisi ngabela sareng istilah kabijakan karéta, pangguna kedah ngeureunkeun nganggo situs wéb layanan internet.
2.3. Kawijakan kawijakan Kawatesanan Rahfuality rusiah ngan ukur kanggo situs wéb Ladénan Layanan "Tes dinamika spiral". Reser internét henteu kadendali sareng henteu tanggung jawab kanggo situs web katilu dimana anu pangguna tiasa klik dina wéb anu sayogi.
2.4. Administrasi situs henteu pariksa kaaslianana data pribadi anu disayogikeun ku pangguna situs wéb Internét.

3. Judul Kabijakan Rahasia

3.1. Kawijakan rahasia ieu netepkeun kawajiban pikeun administrasi situs akun Internét pikeun panyingkepan sareng penyingkepan rezimonal kanggo pangguna .
3.2. Data pribadi anu diatur pikeun ngolah dina kabijakan recordakan ieu disayogikeun ku pangguna ku ngeusian formulir wéb dina kaayaan "dinamis spiral nalika éta ujian pribadi - anu kalebet inpormasi ieu:
3.2.1. Alamat email;
3.2.2. Indikator, Ngaran Mimiti, nami sareng E-mail - ti jaringan sosial (Facebook, Facebook, dihubungkeun, VK), sareng otoritas pikeun nyiptakeun akun pribadi.
3.3. Ladenan Internét ngajagi data anu otomatis dikirimkeun dina prosés pamanggihan pilihan sareng nalika anjeun ngadatangan kaca anu ngagaduhan nomer sistem statistik ("piksel"): Andsibel "): Pixel"): Pirsel "):
- Alamat IP;
- inpormasi tina cookies;
- Inpormasi ngeunaan pangotektak (atanapi program sanés masihan aksés kana tampilan pariwara);
- Waktu Aksés;
- Alamat halaman dimana unit iklanna aya;
- Referrer (alamat halaman sateuacana).
3.3.1. Nonaktipkeun cookies tiasa nyababkeun henteu mampuh ngakses bagian-bagian situs internét anu peryogi otorisasi.
3.3.2. Palayanan Internét ngumpulkeun statistic khusus pikeun alamat IP sémah. Inpormasi ieu dianggo pikeun ngijalikeun sareng ngabéréskeun masalah téknis, pikeun ngontrol sarat pamayaran keuangan.
3.4. Hiji inpormasi pribadi sanés anu henteu ditangtukeun di luhur (panyungsi sareng sistem operasi anu dianggo, sareng sajabana) tunduk kana neundeun sareng non-distribusi, kecuali distribusi. 5.2. sareng 5.3. Kawijakan rahasia ieu.
3,5. Nyuhunkeun Hapus data pangguna:
3.5.1. Pangguna ngatur data mandiri. Maca na Loba ditanyakeun Kumaha mupus data pangguna.

4. Tujuan tina koleksi inpormasi pribadi pangguna

4.1. Data pribadi pangguna administrasi situs tina jasa internét tiasa dianggo pikeun tujuan di handap ieu:
4.1.1. Pamakéan eupan balik kalayan pangguna, kalebet ngirim bewara, sareng peniti ngeunaan halaman wéb layanan Internét, jasa penerwihan internét, pamundut pamundut sareng aplikasi ti pangguna.
4.1.2. Definisi lokasi pangguna pikeun kaamanan sareng pencegahan panipuan.
4.1.3. Konfirmasi kaaslian sareng parantosan data pribadi anu disayogikeun ku pangguna.
4.1.4. Nyiptakeun akun pikeun asupkeun kabinét pribadi upami pangguna parantos satuju pikeun nyieun akun.
4.1.5. Bewara pangguna jasa Internét ngeunaan hasil uji.
4.1.6. Ngolah sareng nampi pangmayaran.
4.1.7. Nyayogikeun pangguna sareng klien anu épék sareng nungkulan téknis pikeun ngagunakeun masalah anu aya hubunganana sareng panggunaan situs layanan Internét.
4.1.8. Nyayogikeun pangguna nganggo idin, apdet jasa, nurutan khusus, inpormasi anu sanés pikeun nami jasa Internét.
4.1.9. Palaksanaan kagiatan pariwara kalayan idin ti pangguna.
4.1.10. Ngabantosan aksés pangguna kana situs atanapi jasa mitra jasa Internét pikeun kéngingkeun produk, apdet, sareng jasa.

5. Métode sareng istilah ngolah inpormasi pribadi

5.1. Ngolah data pribadi pangguna dilaksanakeun tanpa wates waktu, dina cara anu leres, kalebet dina sistem inpormasi pribadi pribadi ieu nganggo cara éta atanapi tanpa nganggo cara kitu atanapi tanpa nganggo cara kitu.
5.2. Pamakéan satuju yén situs administrasi situs kana hak pikeun nransfer data pribadi ka pihak katilu khusus, dina operator tel'mal, kado spirmal, kaasup pangiriman ava versi kertas hasil tés.
5.3. Data pribadi pangguna tiasa dialihkeun ka badan anu otorisasi pamaréntahan ngeunaan monenobro ngan ukur dina perkarangan sareng pesenan anu diadegkeun ku panerapan montingrafro.
5.4. Bisi rugi atanapi panyingkepan data pribadi, administrasi situs nginpokeun pangguna ngeunaan rugi atanapi panyingkepan data pribadi.
5.5. Administrasi situs pikeun nyandak rupa organisasi sareng téknis pikeun ngajaga inpormasi pribadi pangguna tina aksés anu henteu sahabatkeun atanapi Kawat Dibloci, ogé ti tindakan katilu anu henteu sah.
5.6. Administrasi LV, bareng sareng pangguna, nyandak sadaya tindakan anu dipikabutuh pikeun nyegah karugian atanapi akibat négatip anu teu aya ku karugian pribadi pangguna.

6. kawajiban pihak

6.1. Pangguna wajib:
6.1.1. Nyayogikeun inpormasi ngeunaan data pribadi anu dipikabutuh pikeun nganggo wéb anu ladénan internét.
6.1.2. Update sareng suplemén inpormasi anu disayogikeun ngeunaan data pribadi bisi ngarobih inpormasi ieu.

6.2. Administrasi situs wajib:
6.2.1. Anggo inpormasi anu ditampi ngan ukur pikeun tujuan anu ditangtukeun dina klausa 4 tina kabijakan rahasia ieu.
6.2.2. To ensure that confidential information is not kept secret, not to disclose without the prior written permission of the User, as well as not to sell, exchange, publish or disclose other personal data of the User, except for cl. 5.2. sareng 5.3. Kawijakan rahasia ieu.
6.2.3. Jaga pancegahan pikeun ngajagaan rahasia data pribadi tina pangguna anu diajukeun ka prosedur biasa dianggo pikeun ngémutan inpormasi ieu dina prakték bisnis anu tos aya.
6.2.4. Pikeun meungpeuk data pribadi anu aya hubunganana sareng pangguna anu aya dina waktos pamundut atanapi pamundut pangguna atanapi wawakil hukum atanapi awak anu sah pikeun panyalindungan hak tina data pribadi atanapi henteu aya gunana lampah.

7. Tanggung jawab pihak

7.1. Administrasi Loka anu henteu nampi kawajibanna henteu tiasa nanggungur pikeun karesfa anu ditribikeun ku pangguna samentawis, ku hasilna disayogikeun data pribadi, kecuali kasus anu disayogikeun pikeun katelah data pribadi, ku hasilna disayogikeun data pribadi, ku nerapkeun kasus. 5.2., 5.3. sareng 7,2. Kawijakan rahasia ieu.
7,2. Bisi rugi atanapi panyingkepan inpormasi rahasia, administrasi situs henteu tanggung jawab upami inpormasi rahasia ieu:
7.2.1. Janten harta umum sateuacan rugi atanapi panyingkepan.
7.2.2. Éta ditampi tina pihak katilu dugi ka ditampi ku administrasi situs.
7.2.3. Éta diungkabkeun ku idin pangguna.

8. Paduli sengketa

8.1. Sateuacan nerapkeun ka pengadilan sareng klaim pikeun pastel arsim antara hubungan ngeunaan pangguna Weblards Layanan Internét sareng wahkasi Situs, éta wajib pikeun ngalaksanakeun klaim anu sarat).
8.2. Panarima klaim, dina jero taun 15 dinten kalénder ti tanggal anu nampi klaim, bakal ngabéjaan ngalamar dina nulis tina hasil tina pamariksaan.
8,3. Upami perjanjian henteu ngahontal, sengketa bakal dirujuk kana otoritas anu limbah luyu sareng panerapan samodéh.
8.4. Ku kawijakan rahasia ieu sareng hubungan antara pangguna sareng administrasi situs anu nerapkeun panerapan anu ayeuna.

9. Kaayaan tambahan

9.1. Administrasi situs gaduh hak ngadamel parobihan kana kabijakan kasusah ieu tanpa idin ti pangguna.
9.2. Kawijakan rahasia anyar asalna kana pangaruh yén éta dipasang dina situs wéb Yadyses Internét Dijalan Kacuali kedah disayogikeun dina édisi kerahitas rahasia.
9,3. Naon waé saran atanapi patarosan ngeunaan kabijakan privasi ieu kedah dilaporkeun ka alamat confidentiality@sdtest.me.
9.4. Kawijakan rahasia ayeuna sayogi dina situs wéb sdtest.me.

×
Anjeun manggih kasalahan
Ngajukeun Vérsi bener anjeun
Lebetkeun e-mail anjeun sakumaha dipikahoyongna
Ngirim
ngabatalkeun
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Héi anu di dinya! Hayu atuh naroskeun anjeun, naha anjeun parantos wawuh sareng dinamika spiral?