Hak Cipta lan Ijin


Kajaba ora dituduhake, kabeh konten sing ana ing situs web ingSDTESTWaca rangkeng-. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.

Hak lan ijin kanggo nerjemahake lan ngasilake

Entuk ijin hak cipta yaiku proses entuk idin saka pemilik hak cipta kanggo nggunakake materi kreatif sing duwe. Nduwe ijin asring diarani "lisensi"; Yen sampeyan duwe ijin, sampeyan duwe lisensi kanggo nggunakake karya kasebut.

Lisensi

Lisensi pangguna lan kesempatan liyane kanggo tuku lan nggunakake SDTEST Bahan hak cipta sacara internal kanggo latihan, mulang lan nyebarake kasedhiya kanthi kontak SDTESTWaca rangkeng-. Kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan prosedur lisensi, kirimake menyang copyright@sdtest.me.

Ijin
 
Yen sampeyan pengin nggunakake SDTEST Bahan liyane kanggo nggunakake pribadi kanthi winates, sampeyan kudu layang menyang copyright@sdtest.me. SDTEST Akeh saben panjaluk kanthi cara cilik-cilik, lan bisa uga ora nyetujoni panjalukmu kanthi budi. Mangga ngidini 4-6 minggu kanggo panjaluk sampeyan bisa diproses. Yen sampeyan ngirim email saka njaba Amerika Serikat, tulung yen iki minangka "Panjaluk Internasional" ing baris subjek kanggo mbantu kita panjaluk sampeyan menyang wong sing bener.

Pelanggaran properti utawa intelektual

Yen sampeyan yakin manawa karya sampeyan wis kasedhiya ing situs kanthi cara pelanggaran hak cipta, utawa hak properti intelektual sampeyan wis diluncurake karo situs kasebut, tulung copyright@sdtest.me Informasi ing ngisor iki:
(1) tandha elektronik utawa fisik saka wong sing sah kanggo tumindak atas jenenge hak cipta utawa kapentingan properti intelektual liyane;
(2) Katrangan babagan karya hak cipta utawa properti intelektual liyane sing sampeyan tuntut wis dilanggar;
(3) Katrangan ing endi materi sing sampeyan tuntut yaiku nglanggar ana ing njero layanan kasebut;
(4) alamat, nomer telpon lan alamat e-mail;
(5) Pernyataan kanthi sampeyan yen sampeyan duwe iman sing apik yen panggunaan sing dibantah ora sah dening pemilik hak cipta utawa intelektual, agen utawa ukum; lan
(6) Pernyataan dening sampeyan, digawe ing paukuman perjury, manawa informasi ing ndhuwur sampeyan bisa dadi hak cipta lan sampeyan minangka pemilik properti hak cipta utawa intelektual utawa sah kanggo pemilik properti hak cipta utawa intelektual.
×
YOU Golek AN ERROR
Propose versi bener
Ketik e-mail panjenengan kaya sing dikarepake
Kirim
Batal
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Hai ana! Ayo kula takon, apa sampeyan wis kenal karo dinamika spiral?