книга базирана на тест «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Спонзори

Информации за наплата


Интернет -услугата „Тест за спирална динамика“ е бесплатна.

Плаќате само за пристап до Статистика.

Се извинуваме за привремените непријатности поврзани со бирократијата за ова прашање.
Ние работиме на автоматизирање Процесот на наплата и елиминирање на бирократијата.

Наплата за пристап до статистика.
1) Ве молиме потврдете ја е -поштата refund@sdtest.me Ако не ја добиете услугата за пристап до статистика:
1.1. скриншот со демонстрација на проблемот со пристапот,
1.2. Потврдување на документи за плаќање за услугата.

Во рок од два работни дена, ќе ја провериме вашата апликација и:
1.3. Ако тоа е наша грешка, тогаш ќе ја елиминираме побрзо, или
1.4. Според законот „За заштита на правата на потрошувачите“, парите ќе ви бидат испратени во рок од десет дена од денот на приемот на вашето побарување.
1.5. Наплата:
- Можно е само во банкарската картичка од која извршивте исплата,
- Останува по редослед на генералниот пресврт во рок од десет дена од денот на приемот на вашето побарување минус банкарски интерес за вашиот трансфер и поврат,
- Потребни се 3 до 5 работни дена, но во некои случаи, може да трае до 40 дена, во зависност од банката на издавачот.

2) Ако клиентот сака да одбие пристап до статистика без да ги објасни причините, средствата се враќаат според законот „за заштита на правата на потрошувачите“ во однос на неискористеното време. Подароците не сметаат како неискористено време.

Како можам да одбијам услуга без да ги објаснам причините?
2.1. Напишете изјава за да ги одбиете услугата и парите Врати се Според законот „за заштита на правата на потрошувачите“.
2.2. Испратете ја апликацијата по регистрирана пошта со Потврда за испорака на адресата наведена во Контакти.
2.3. Почекајте го одговорот.
Според законот „За заштита на правата на потрошувачите“, парите ќе бидат испратени во рок од десет дена од денот на приемот на вашето побарување.
2.4. Наплата:
- Можно е само во банкарската картичка од која извршивте исплата,
- Останува по редослед на генералниот пресврт во рок од десет дена од денот на приемот на вашето побарување минус банкарски интерес за вашиот трансфер и поврат,
- Потребни се 3 до 5 работни дена, но во некои случаи, може да трае до 40 дена, во зависност од банката на издавачот.
×
Ќе се најде грешка
Предложите Ваша правиот верзија
Внесете ја вашата e-mail, како сакате
испрати
Откажи
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Здраво! Дозволете ми да ве прашам, дали веќе сте запознаени со спиралната динамика?