книга базирана на тест «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Спонзори

Правила на услугата


Вие сте на бесплатен тест базиран на книги “Спирална динамика: Мастеринг вредности, лидерство и промена “(ISBN-13: 978-1405133562) -што е „термометар“ на тиркизни организации. Тестот се состои од 5 изјави и опции што ги декодираат изјавите.

Треба да изберете само три опции по важност, што според вашето мислење најтесно одговара на декодирање на изјавата.

Откако ќе го завршите тестот, наведете ја адресата за е -пошта што ќе се испрати со врската со вашиот резултат.

Тестот можете да го положите бесконечен број пати. Ова е затоа што секој резултат го чуваме на посебна врска.

×
Ќе се најде грешка
Предложите Ваша правиот верзија
Внесете ја вашата e-mail, како сакате
испрати
Откажи
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Здраво! Дозволете ми да ве прашам, дали веќе сте запознаени со спиралната динамика?