книга базирана на тест «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Спонзори

Тестирање во кариера за непрофитни организации

SDTEST се гордее со обезбедување на проценки на моделот на намалување на однесувањето на добротворни организации, непрофитни и училишта.


Ние разбираме дека проценките можат да бидат скапи, што ги прави недостапни за оние на кои им се потребни најмногу.


Наша цел е да се осигураме дека научно потврдените проценки со професионален квалитет се достапни за секој што може да има корист од нив.


Нашите проценки се достапни за организации со добротворна мисија. Проценките се спроведуваат на Интернет, а лидерот на групата има целосна контрола врз процесот на проценка.


Ако верувате дека оваа програма може да има корист од вашата организација, ве молиме Пополнете го апликацијаИ ние ќе ве контактираме за да разговараме за вашите барања.

×
Ќе се најде грешка
Предложите Ваша правиот верзија
Внесете ја вашата e-mail, како сакате
испрати
Откажи
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Здраво! Дозволете ми да ве прашам, дали веќе сте запознаени со спиралната динамика?