книга базирана на тест «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Спонзори

Авторски права и дозволи


Освен ако не е поинаку наведено, целата веб -страница содржана содржина е ©SDTEST. Сите права се задржани.

Права и дозвола за превод и репродукција

Добивањето дозвола за авторски права е процес на добивање согласност од сопственикот на авторски права за да се користи креативниот материјал на сопственикот. Добивањето дозвола често се нарекува „лиценцирање“; Кога имате дозвола, имате лиценца да ја користите работата.

Лиценцирање

Лиценци за корисници и други можности за купување и употреба SDTEST Внатрешно заштитени со авторски права за обука, настава и дисеминација се достапни со контактирање SDTEST. За да дознаете повеќе за нашите процедури за лиценцирање, испратете по пошта до copyright@sdtest.me.

Дозвола
 
Ако сакате да користите SDTEST материјали, освен за лична употреба на ограничена основа, мора пошта до copyright@sdtest.me. SDTEST го разгледува секое барање од случај до случај и може или не може да го одобри вашето барање по своја дискреција. Ве молиме, дозволете 4-6 недели да се обработи вашето барање. Ако го испраќате е -поштата на вашето барање од надвор од Соединетите Американски Држави, ве молиме наведете дека тоа е „меѓународно барање за дозвола“ во темата линија за да ни помогне да го насочиме вашето барање до вистинското лице.

Авторско право или повреда на интелектуална сопственост

Ако верувате дека вашата работа е достапна на страницата на начин што претставува повреда на авторските права, или вашите права на интелектуална сопственост се поинаку прекршени во врска со страницата, ве молиме дајте му copyright@sdtest.me Следниве информации:
(1) електронски или физички потпис на лицето овластено да дејствува во име на сопственикот на авторските права или друг интерес за интелектуална сопственост;
(2) опис на работата заштитена со авторски права или друга интелектуална сопственост за која тврдите дека е повредена;
(3) опис за тоа каде материјалот за кој тврдите што го кршите се наоѓа во рамките на услугата;
(4) вашата адреса, телефонски број и е-пошта;
(5) изјава од вас дека имате добра верба дека спорната употреба не е овластена од сопственикот на авторските права или интелектуалната сопственост, неговиот агент или законот; и
(6) Изјава од вас, направена под казна за уништување, дека горенаведените информации во вашето известување се точни и дека сте сопственик на авторски права или интелектуална сопственост или овластени да постапувате во име на сопственикот на авторските права или сопственикот на интелектуална сопственост.
×
Ќе се најде грешка
Предложите Ваша правиот верзија
Внесете ја вашата e-mail, како сакате
испрати
Откажи
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Здраво! Дозволете ми да ве прашам, дали веќе сте запознаени со спиралната динамика?