книга базирана на тест «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Спонзори

Партнерство


Цени за SaaS Услугите за пристап наведени на страницата се наменети за приватни корисници без договор.


Цени за SaaS Услугите за пристап за правни лица се договорни и повисоки отколку за приватните корисници.


Ако вашата организација сака:

1) Да се ​​купи SaaS Пристапни услуги со банкарски трансфер со потпишување на договорот,

2) да ги препродаваме нашите SaaS Пристапни услуги во свое име - да заработат пари за тоа,


Ве молиме испратете пошта до: partnership@sdtest.me


Вградени SDTEST додаток на вашата веб -страница

Ако сакате да привлечете публика на вашата веб -страница која е заинтересирана за спирална динамика, тогаш ви даваме можност да го додадете SDTEST додаток на вашата веб -страница. Да го додадеме SDTEST Виџет едноставно копирајте го кодот подолу и залепете го во образецот на вашата веб -страница.

en
zh
de
fr
es
ar
fa
he
ug
yi
ps
sd
ur
<iframe src="https://sdtest.me/?incf=y" frameborder="0" width="100%" height="900" ></iframe>


Опции на iframe:

src - Врска за додатоци,

frameborder - Рамка за додатоци: 0 - нема рамка, 1 - има рамка,

width - ширина на додаток,

height - Висината на блокот за додаток. Препорачуваме да наведете 1000 px, доколку е помала ќе се појави лента за движење.

×
Ќе се најде грешка
Предложите Ваша правиот верзија
Внесете ја вашата e-mail, како сакате
испрати
Откажи
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Здраво! Дозволете ми да ве прашам, дали веќе сте запознаени со спиралната динамика?