книга базирана на тест «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Спонзори

Спонзорство

Придобивки од тоа да се биде спонзор:

1) Развој на SaaS функционалност и спроведување на истражување засновано на SDTEST според вашата нарачка,

2) Посветени области во Jira и Confluence,

3) пристап до UAT за да се тестира функционалноста на спонзорот,

4) Лична сметка со затворена функционалност на спонзорот,

5) Вашето лого е вклучено на секоја веб -страница под менито.


Количина во EUR: 10,000

Период на валидност: 1 месец


Контактирајте нè на: sponsorship@sdtest.me

×
Ќе се најде грешка
Предложите Ваша правиот верзија
Внесете ја вашата e-mail, како сакате
испрати
Откажи
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Здраво! Дозволете ми да ве прашам, дали веќе сте запознаени со спиралната динамика?