Libri testi i bazuar «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Sponsorizues

Informacioni i rimbursimit


Shërbimi i Internetit "Testi i Dynamics Spiral" është falas.

Ju paguani vetëm për qasje në Statistikë.

Ne kërkojmë falje për shqetësimet e përkohshme që lidhen me burokracinë për këtë çështje.
Ne jemi duke punuar në automatizimin procesi i rimbursimit dhe eleminimi i burokracisë.

Rimbursimi për qasje në statistika.
1) Ju lutemi konfirmoni në email refund@sdtest.me Nëse nuk merrni shërbimin e qasjes në statistika:
1.1. fotografi me një demonstrim të problemit të qasjes,
1.2. Konfirmimi i dokumenteve për pagesën për shërbimin.

Brenda dy ditëve të punës, ne do të kontrollojmë aplikacionin tuaj dhe:
1.3. Nëse është gabimi ynë, atëherë ne do ta eliminojmë atë sa më shpejt, ose
1.4. Sipas ligjit "për mbrojtjen e të drejtave të konsumatorit", paratë do t'ju dërgohen brenda dhjetë ditësh nga data e marrjes së kërkesës tuaj.
1.5. Rimbursimi:
- është e mundur vetëm në kartën e bankës nga e cila keni bërë një pagesë,
- ajo kryen në rendin e kthesës së përgjithshme brenda dhjetë ditësh nga data e marrjes së kërkesës suaj minus interesin bankar në transferimin dhe rimbursimin tuaj,
- Duhen 3 deri në 5 ditë pune, por në disa raste, mund të zgjasë deri në 40 ditë, në varësi të bankës së emetuesit.

2) Nëse klienti dëshiron të refuzojë qasjen në statistika pa shpjeguar arsyet, fondet kthehen në bazë të ligjit "për mbrojtjen e të drejtave të konsumatorit" në përpjesëtim me kohën e papërdorur. Dhuratat nuk llogariten si kohë e papërdorur.

Si mund ta refuzoj shërbimin pa shpjeguar arsyet?
2.1. Shkruani një deklaratë për të refuzuar shërbimin dhe paratë kthim Sipas ligjit "për mbrojtjen e të drejtave të konsumatorit".
2.2. Dërgoni kërkesën me postë të regjistruar me konfirmimi i dorëzimit në adresën e specifikuar në Kontakte.
2.3. Prisni për përgjigjen.
Sipas ligjit "për mbrojtjen e të drejtave të konsumatorëve", paratë do të dërgohen brenda dhjetë ditëve nga data e marrjes së kërkesës tuaj.
2.4. Rimbursimi:
- është e mundur vetëm në kartën e bankës nga e cila keni bërë një pagesë,
- ajo kryen në rendin e kthesës së përgjithshme brenda dhjetë ditësh nga data e marrjes së kërkesës suaj minus interesin bankar në transferimin dhe rimbursimin tuaj,
- Duhen 3 deri në 5 ditë pune, por në disa raste, mund të zgjasë deri në 40 ditë, në varësi të bankës së emetuesit.
×
Gjeni ndonjë gabim
Propozojnë versioni juaj i saktë
Shkruani e-mailin tuaj si e dëshiruar
Send
Anuloj
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Përshëndetje! Më lejoni t'ju pyes, a jeni njohur tashmë me Dynamics Spiral?