Libri testi i bazuar «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Sponsorizues

Kontribuesit dhe prosumerët


Një kontribues mbështet SDTEST aktiviteti në krijimin ose rritjen e SDTEST, duke kontribuar njohuritë tuaja gjuhësore për të përkthyer materialet tona në gjuhë të ndryshme.


Me kënaqësi dhe mirënjohje, ne publikojmë informacione rreth kontribuesve tanë:

1) Emri juaj.


Prosumer është nga anglezët: Prodhuesi + Konsumatori.


Ky term u propozua në 1980 nga filozofi, sociologu dhe futuristja amerikane Alvin Toffler. Ju nuk e blini softuerin, por qasni atë dhe më pas mund të përdorni azhurnime dhe përmirësime. Në të njëjtën kohë, ju jeni të përfshirë në zhvillimin e këtij produkti.


Ju, si përdorues profesionist, jeni të interesuar të gjeni gabime dhe dështime në punën e produktit dhe të ofroni përmirësime, dhe t'i raportoni ato në: prosumer@sdtest.me


Ne jemi në kërkim të vullnetarëve të gatshëm për të bërë një përkthim profesional falas të pyetjeve të provës nga anglishtja në gjuhën e tyre amtare. Përkthimi në Google nuk është i nevojshëm!

×
Gjeni ndonjë gabim
Propozojnë versioni juaj i saktë
Shkruani e-mailin tuaj si e dëshiruar
Send
Anuloj
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Përshëndetje! Më lejoni t'ju pyes, a jeni njohur tashmë me Dynamics Spiral?