Libri testi i bazuar «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Sponsorizues

Informacion në lidhje me pagesën për shërbim


Shërbimi i Internetit "Testi i Dynamics Spiral" është falas.

Ju paguani vetëm për qasje në Statistikë.

Por ne jemi të lumtur të pranojmë ndihmë financiare bamirësie në zhvillimin e projektit, dhe ne do t'ju njoftojmë pasi të keni kaluar testin.×
Gjeni ndonjë gabim
Propozojnë versioni juaj i saktë
Shkruani e-mailin tuaj si e dëshiruar
Send
Anuloj
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Përshëndetje! Më lejoni t'ju pyes, a jeni njohur tashmë me Dynamics Spiral?