Libri testi i bazuar «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Sponsorizues

Rregullat e Shërbimit


Ju jeni në testin falas të bazuar në libër "Dinamikë spirale: Zotërimi i vlerave, udhëheqja dhe ndryshimi "(ISBN-13: 978-1405133562) -që është një "termometër" i organizatave bruz. Testi përbëhet nga 5 deklarata dhe opsione që deshifrojnë deklaratat.

Ju duhet të zgjidhni vetëm tre opsione në mënyrë të rëndësisë, të cilat sipas mendimit tuaj korrespondojnë më ngushtë me deshifrimin e deklaratës.

Pasi të keni përfunduar testin, ju lutemi specifikoni adresën e postës elektronike që të dërgohet me lidhjen me rezultatin tuaj.

Ju mund ta kaloni testin një numër të pafund herë. Kjo për shkak se ne ruajmë secilin rezultat në një lidhje të veçantë.

×
Gjeni ndonjë gabim
Propozojnë versioni juaj i saktë
Shkruani e-mailin tuaj si e dëshiruar
Send
Anuloj
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Përshëndetje! Më lejoni t'ju pyes, a jeni njohur tashmë me Dynamics Spiral?