Libri testi i bazuar «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Sponsorizues

Testimi i karrierës për jofitimprurës

SDTEST krenohet me sigurimin e vlerësimeve të modelit të sjelljes së zbritur për organizatat bamirëse, jofitimprurësit dhe shkollat.


Ne e kuptojmë se vlerësimet mund të jenë të shtrenjta, duke i bërë ato të papërballueshme për ata që u kërkojnë më shumë atyre.


Ne synojmë të sigurojmë që vlerësimet e vërtetuara shkencore, me cilësi profesionale janë të arritshme për këdo që mund të përfitojë prej tyre.


Vlerësimet tona janë në dispozicion të organizatave me një mision bamirës. Vlerësimet kryhen në internet, dhe drejtuesi i grupit ka kontroll të plotë mbi procesin e vlerësimit.


Nëse besoni se ky program mund të përfitojë nga organizata juaj, ju lutem mbush aplikacionDhe ne do t'ju kontaktojmë për të diskutuar kërkesat tuaja.

×
Gjeni ndonjë gabim
Propozojnë versioni juaj i saktë
Shkruani e-mailin tuaj si e dëshiruar
Send
Anuloj
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Përshëndetje! Më lejoni t'ju pyes, a jeni njohur tashmë me Dynamics Spiral?