test na osnovu knjiga «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Sponzori

Autorska prava i dozvole


Ako nije drugačije navedeno, sav sadržaj sadržan web stranica unutar je ©SDTEST. Sva prava zadržana.

Prava i dozvola za prevođenje i reprodukciju

Dobivanje dozvole za autorska prava je proces postavljanja saglasnosti od vlasnika autorskih prava koji koristi vlasnik kreativnog materijala. Dobivanje dozvole često se naziva "licenciranje"; Kada imate dozvolu, imate dozvolu za korištenje posla.

Licenciranje

Licence za korisnike i druge mogućnosti za kupovinu i upotrebu SDTEST Autorska prava interno za obuku, podučavanje i širenje dostupni su kontaktiranjem SDTEST. Da biste saznali više o našim postupcima licenciranja, pošaljite poštu copyright@sdtest.me.

Dozvola
 
Ako želite da koristite SDTEST materijali koji nisu za ličnu upotrebu na ograničenoj osnovi, morate poštu na copyright@sdtest.me. SDTEST Komentari svakog zahtjeva za svaki slučaj, a može ili ne mora odobriti vaš zahtjev u svojoj jedinoj diskreciji. Molimo vas da dozvolite 4-6 tjedana da se vaš zahtjev obrađuje. Ako pošaljete svoj zahtjev izvan Sjedinjenih Američkih Država, navedite da je to "međunarodni zahtjev za dozvolu" u predmetnoj liniji da nam pomogne u usmjeravanju vašeg zahtjeva pravoj osobi.

Autorska prava ili kršenje intelektualnog vlasništva

Ako vjerujete da je vaš rad dostupan na web mjestu na način koji predstavlja kršenje autorskih prava, ili su vaši prava intelektualnog vlasništva bila na drugi način prekršena u vezi s web mjestom, navedite copyright@sdtest.me Sljedeće informacije:
(1) elektronički ili fizički potpis osobe ovlaštene za djelovanje u ime vlasnika autorskih prava ili drugog interesa intelektualnog vlasništva;
(2) opis zaštićenog posla zaštićenog zaštitom ili drugom intelektualnom vlasništvu koje tvrdite da je povrijeđen;
(3) opis mjesta na kojem se materijal koji tvrdite da se povredi nalazi u službi;
(4) Vaša adresa, telefonski broj i adresa e-pošte;
(5) izjava koju vi imate dobre vjere vjerovanja da sporna upotreba ne odobri autorska prava ili vlasnik intelektualnog vlasništva, njegov agent ili zakon; i
(6) Izjava o tome, napravljenu pod kaznom lažnosti, da su gornje informacije u vašoj obavijesti tačne i da ste vlasnik autorskih prava ili intelektualni vlasnici ili ovlašteni za djelovanje vlasnika autorskih ili vlasnika intelektualnog vlasnika.
×
Nađete GREŠKA
PREDLA VAŠA ispravnu verziju
Unesite svoju e-mail po želji
Pošalji
otkazati
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Bok tamo! Da vas pitam, da li ste već upoznali sa spiralnom dinamikom?