Autorska prava i dopuštenja


Ako nije drugačije naznačeno, sav sadržaj koji sadrži web mjesto je ©SDTEST. Sva prava pridržana.

Prava i dopuštenje za prevođenje i reprodukciju

Dobivanje dozvole za autorska prava postupak je dobivanja pristanka od vlasnika autorskih prava za korištenje vlasničkog kreativnog materijala. Dobivanje dopuštenja često se naziva "licenciranje"; Kad imate dozvolu, imate licencu za upotrebu posla.

Licenciranje

Korisničke licence i druge mogućnosti za kupnju i upotrebu SDTEST Materijali zaštićeni autorskim pravima interno za obuku, podučavanje i širenje dostupni su kontaktiranjem SDTEST. Da biste saznali više o našim postupcima licenciranja, pošaljite poštu copyright@sdtest.me.

Dozvola
 
Ako želite koristiti SDTEST materijali osim za osobnu upotrebu na ograničenoj osnovi, morate poslati poštu copyright@sdtest.me. SDTEST Pregledava svaki zahtjev za svaki slučaj i može ili ne mora odobriti vaš zahtjev prema vlastitom nahođenju. Dopustite 4-6 tjedana za obradu vašeg zahtjeva. Ako svoj zahtjev e -poštom e -poštu izvan Sjedinjenih Američkih Država, navedite je li to "međunarodni zahtjev za dozvolu" u liniji predmeta koji će nam pomoći u usmjeravanju vašeg zahtjeva pravoj osobi.

Autorska prava ili kršenje intelektualnog vlasništva

Ako vjerujete da je vaš rad dostupan na web mjestu na način koji predstavlja kršenje autorskih prava ili su inače kršena vaša prava intelektualnog vlasništ copyright@sdtest.me Sljedeće informacije:
(1) elektronički ili fizički potpis osobe koja je ovlaštena djelovati u ime vlasnika autorskih prava ili drugog interesa intelektualnog vlasništva;
(2) opis djela zaštićenog autorskim pravima ili drugog intelektualnog vlasništva za koje tvrdite da je prekršeno;
(3) opis gdje se materijal za koji tvrdite da krši u službi;
(4) vaša adresa, telefonski broj i adresa e-pošte;
(5) VAŠE izjave da imate dobro vjeru da sporna upotreba nije ovlaštena od strane vlasnik autorskih prava ili intelektualnog vlasništva, njegov agent ili zakon; i
(6) Izjava, dato pod kaznom krivotvorenja, da su gornje informacije u vašoj obavijesti točne i da ste vlasnik autorskih prava ili intelektualnog vlasništva ili ovlašteni da djelujete u ime autorskih prava ili vlasnika intelektualnog vlasništva.
×
Pronađete pogrešku
PREDLAGATI SVOJ ispravnu verziju
Upišite svoju e-mail po želji
Poslati
Otkazati
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Bok tamo! Dopustite mi da vas pitam, da li ste već upoznati sa spiralnom dinamikom?