књига басед тест «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Спонзори

Ауторска права и дозволе


Ако није другачије назначено, сав садржај садржи веб локацију унутар је ©SDTEST. Сва права задржана.

Права и дозвола за превођење и репродукцију

Добијање дозволе за ауторска права је процес добијања сагласности власника ауторских права да користи креативни материјал власника. Добијање дозволе се често назива "лиценцирање"; Када имате дозволу, имате дозволу за коришћење дела.

Лиценцирање

Корисничке лиценце и друге могућности за куповину и употребу SDTEST Материјали заштићени ауторским правима интерно за обуку, подучавање и ширење доступни су контактирањем SDTEST. Да бисте сазнали више о нашим поступцима лиценцирања, пошаљите пошаљите на copyright@sdtest.me.

Дозвола
 
Ако желите да користите SDTEST материјали који нису за личну употребу на ограниченој основи, морате пошта на copyright@sdtest.me. SDTEST Преиспитује сваки захтев за сваки случај и може или не може одобрити ваш захтев у својој јединој нахођењу. Молимо вас да допустите 4-6 недеља да се ваш захтев обрађује. Ако свој захтев пошаљете ван стране Сједињених Америчких Држава, наведите да је то "међународни захтев за дозволу" у предметној линији како би нам помогао у усмеравању вашег захтева правој особи.

Ауторска права или кршење интелектуалне својине

Ако верујете да је ваш рад доступан на месту на начин на начин који представља кршење ауторских права или ваша права интелектуалне својине иначе су прекршена у вези са веб локацијом, молимо вас да дате copyright@sdtest.me Следеће информације:
(1) електронски или физички потпис особе овлашћене да делује у име власника ауторских права или другог интересовања интелектуалне својине;
(2) опис рада заштићеног ауторским правима или друге интелектуалне својине које тврдите да сте прекршени;
(3) опис где материјал који тврди да је прекршио се налази се у оквиру услуге;
(4) Ваша адреса, телефонски број и адреса е-поште;
(5) изјаву коју имате добру веру у веровање да спорна употреба није овлашћена од стране ауторских или власника власника интелектуалне својине, њен агент или закон; и
(6) Изјава од вас, направљене под казном лажом, да су горе наведене информације у вашем обавештењу тачне и да сте главни или власник права или интелектуално власништво или овлашћени да делује о ауторским или интелектуалним власничким власницима.
×
Пронађете ГРЕШКА
ПРОПОСЕ ИОУР исправну верзију
Унесите своју е-маил по жељи
Пошаљите
Поништити, отказати
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Здраво! Дозволите да вас питам, да ли сте већ упознати са спиралном динамиком?