книга базирана на тест «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Спонзори

Страната не е пронајдена!

404
Барав оваа страница насекаде, но за жал јас не можеше да го најде!
Имаш тука, бидејќи не постои таква страница или е избришан.
Ве молиме користете го менито сајт да се најде потребните информации.
×
Ќе се најде грешка
Предложите Ваша правиот верзија
Внесете ја вашата e-mail, како сакате
испрати
Откажи
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Здраво! Дозволете ми да ве прашам, дали веќе сте запознаени со спиралната динамика?