Informasi Mbalekaken


Layanan Internet "Tes Dinamika Spiral" gratis.

Sampeyan mung mbayar kanggo akses menyang Statistik.

Nyuwun pangapunten kanggo kesulitan sementara sing ana gandhengane karo birokrasi babagan masalah iki.
Kita nggarap Automating Proses mbalekaken lan ngilangi birokrasi.

Mbalekaken kanggo akses menyang statistik.
1) Mangga konfirmasi menyang email refund@sdtest.me Yen sampeyan ora entuk layanan akses menyang statistik:
1.1. Screenshot kanthi demonstrasi masalah akses,
1.2. Ngonfirmasi dokumen babagan pambayaran kanggo layanan kasebut.

Sajrone rong dina kerja, kita bakal mriksa aplikasi lan:
1.3. Yen iku salah kita, mula kita bakal ngilangi ASAP, utawa
1.4. Miturut hukum "kanggo nglindhungi hak konsumen," Dhuwit bakal dikirim menyang sampeyan sajrone sepuluh dina wiwit tanggal tuntutan sampeyan.
1.5. Mbalekaken:
- Sampeyan bisa mung menyang kertu bank sing digawe pembayaran,
- Iki nggawa urutan giliran umum sajrone sepuluh dina wiwit tanggal kapentingan kiriman bank sampeyan kanthi minat lan mbalekaken,
- Sampeyan butuh 3 nganti 5 dina kerja, nanging ing sawetara kasus, bisa nganti 40 dina, gumantung saka bank penerbit.

2) Yen klien pengin nolak akses menyang statistik tanpa nerangake sebab-sebab, dana kasebut dibalekake miturut ukum "kanggo nglindhungi hak konsumen" kanthi proporsi kanggo wektu sing ora digunakake. Hadiah ora dianggep minangka wektu sing ora digunakake.

Kepiye carane nolak layanan tanpa nerangake sebab-sebab?
2.1. Tulis pratelan kanggo nolak layanan lan dhuwit Wangsul miturut ukum "kanggo nglindhungi hak konsumen".
2.2. Kirimake aplikasi kanthi mail sing didaftar karo Konfirmasi Pangiriman menyang alamat sing ditemtokake ing Kontak.
2.3. Ngenteni wangsulan.
Miturut hukum "kanggo nglindhungi hak konsumen," dhuwit bakal dikirim sajrone sepuluh dina wiwit tanggal tuntutan sampeyan.
2.4. Mbalekaken:
- Sampeyan bisa mung menyang kertu bank sing digawe pembayaran,
- Iki nggawa urutan giliran umum sajrone sepuluh dina wiwit tanggal kapentingan kiriman bank sampeyan kanthi minat lan mbalekaken,
- Sampeyan butuh 3 nganti 5 dina kerja, nanging ing sawetara kasus, bisa nganti 40 dina, gumantung saka bank penerbit.
×
YOU Golek AN ERROR
Propose versi bener
Ketik e-mail panjenengan kaya sing dikarepake
Kirim
Batal
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Hai ana! Ayo kula takon, apa sampeyan wis kenal karo dinamika spiral?