Ngabalikeun duit


Ladenan internal "dinamika spiris gril" bébas.

Anjeun ngan ukur mayar kanggo Statistik.

Hapunten pikeun kasulitan samentawis aya hubunganana sareng birokrasi dina masalah ieu.
Kami nuju damel prosés ngabalikeun duit sareng ngalungkeun birokrasi.

Balik deui aksés kana statistik.
1) Punten pastikeun email refund@sdtest.me Upami anjeun henteu kéngingkeun jasa aksés kana statistik:
1.1. Potret layar nganggo demonstrasi masalah aksés,
1.2. mastikeun dokumen kanggo pamayaran kanggo jasa.

Dina jero dua dinten damel, kami bakal pariksa aplikasi sareng:
1.3. Upami éta kasalahan urang, teras kami bakal ngaleungitkeun asap, atanapi
1.4. Di handapeun hukum "dina panyalindungan hak konsumen," artos bakal dikirim ka anjeun dina sapuluh dinten ti tanggal panampi anjeun.
1,5. Munding:
- Mungkin ngan ukur kana kartu bank ti mana anu anjeun damel pamayaran,
- Cocog kaluar dina raraga épék umum dina sapuluh dinten ti tanggal nampi klaim bank minus anjeun dina transfer anjeun sareng ngabalikeun duit,
- peryogi 3 nepi ka 5 dinten damel, tapi dina sababaraha kasus, éta tiasa nyandak dugi ka 40 dinten, gumantung kana bank frovuer.

2) Upami klien hoyong nolak aksés ka statistik tanpa ngajelaskeun alesan, dana didamel sacara dina hukum "dina panyalindungan hak konsumen" spéseber. Pangwangunan kana waktos anu henteu dianggo. Hadiah henteu diitung salaku waktos anu henteu dianggo.

Kumaha carana kuring nolak jasa tanpa ngajelaskeun alesan?
2.1. Tulis pernyataan pikeun nampik jasa sareng artos uih deui handapeun hukum "dina panyalindungan hak konsumen".
2.2. Kirimkeun aplikasi ku surat kadaptar sareng Konfirmasi pangiriman ka alamat anu dieusian dina Kontak.
2.3. Ngadagoan jawaban.
Di handapeun hukum "dina perlindungan hak-hak konsumen," artos bakal dikirim dina sapuluh dinten ti tanggal panampi anjeun.
2.4. Munding:
- Mungkin ngan ukur kana kartu bank ti mana anu anjeun damel pamayaran,
- Cocog kaluar dina raraga épék umum dina sapuluh dinten ti tanggal nampi klaim bank minus anjeun dina transfer anjeun sareng ngabalikeun duit,
- peryogi 3 nepi ka 5 dinten damel, tapi dina sababaraha kasus, éta tiasa nyandak dugi ka 40 dinten, gumantung kana bank frovuer.
×
Anjeun manggih kasalahan
Ngajukeun Vérsi bener anjeun
Lebetkeun e-mail anjeun sakumaha dipikahoyongna
Ngirim
ngabatalkeun
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Héi anu di dinya! Hayu atuh naroskeun anjeun, naha anjeun parantos wawuh sareng dinamika spiral?