књига басед тест «Spiral Dynamics:
Mastering Values, Leadership, and
Change» (ISBN-13: 978-1405133562)
Спонзори

Политика поверљивости


Ова политика поверљивости (у даљем тексту "Полици о поверљивости") односи се на све информације које Интернет услуга "Спир Динамицс тест" (у даљем тексту назив Интернет услуге) који се налази на имену домена sdtest.me Може да прими о кориснику током употребе веб странице Интернет услуге.

1. Дефиниција појмова

1.1. Следећи услови се користе у овој политици поверљивости:
1.1.1. "Администрација веб странице Интернет услуге (у даљем тексту на основу администрације сајта)" - Особе овлашћене за управљање веб локацијама, делујући у име физичке особе Валериј Косенко, који организује и / или обавља обраду личних података и одређује Потребе обраде личних података, подаци које се обрађују, акције (операције) обављају се са личним подацима.
1.1.2. "Лични подаци" - све информације које се директно или индиректно односи на идентификовано или препознатљиво физичко лице (субјект личних података).
1.1.3. "Обрада личних података" значи било коју радњу (рад) или сет акција (операција) који се врши помоћу алата за аутоматизацију или без употребе таквих средстава са личним подацима, укључујући прикупљање, снимање, систематизацију, акумулацију, складиштење, ажурирање (ажурирање, измене, ажурирање (ажурирање, модификација), вађење , Употреба, пренос (дистрибуција, резервисања, приступа), деперсонализација, блокирање, брисање, уништавање личних података.
1.1.4. "Поверљивост личних података" - обавезно услов за оператера или другу особу која има приступ личним подацима да спречи њихово ширење без сагласности предмета личних података или других правних основа.
1.1.5. "Корисник Интернет услуге (у даљем тексту када је корисник)" је особа која има приступ веб локацији путем Интернета и коришћењем веб странице Интернет сервисе.
1.1.6. "Колачићи" је мали део података који је послао веб сервер и чува се на корисничком рачунару да веб клијент или веб претраживач сваки пут шаље на веб сервер сваки пут у ХТТП закупу када покушава да отвори страницу одговарајуће веб странице.
1.1.7. "ИП адреса" је јединствена мрежна адреса чвора у рачунарској мрежи изграђена коришћењем ИП протокола.

2. Опште одредбе

2.1. Корисников корисник Интернет услуге Интернет услуга значи прихватање ове политике поверљивости и услове обраде личних података корисника.
2.2. У случају неслагања са условима политике поверљивости, корисник мора престати да користи веб страницу Интернет сервисе.
2.3. Ова политика поверљивости се односи само на веб страницу Интернет услуге "Тест спиралне динамике". Интернет услуга не контролише и није одговорна за веб странице трећих лица којима корисник може да кликне на линкове доступне на веб локацији Интернет Сервице.
2.4. Администрација сајта не провјерава аутентичност личних података које пружа корисник веб странице Интернет услуге.

3. Предмет политике поверљивости

3.1. Ова политика поверљивости успоставља обавезе веб локације Интернета Интернет услуге за неоткривање и пружање режима за заштиту поверљивости личних података које корисник пружа на захтев администрације сајта када користи веб страницу Интернет услуге .
3.2. Лични подаци овлашћени за обраду у овој поверљивој политици пружају кориснику попуњавањем веб странице "Спир Динамицс Тест" када је тест завршен или стварањем личног налога - који укључује следеће информације:
3.2.1. адреса Е-поште;
3.2.2. Индикатор, име, презиме и е-пошта - са друштвене мреже (Фацебоок, ЛинкедИн), са овлашћењем за креирање личног налога.
3.3. Интернет услуга штити податке који се аутоматски преносе у процесу гледања огласних јединица и када посетите странице које покрећу скрипту статистичког система ("пиксела"):
- ИП адреса;
- информације од колачића;
- информације о прегледачу (или другим програмима који омогућавају приступ приказу рекламирања);
- време приступа;
- адреса странице на којој се налази АД јединица;
- Реферрер (адреса претходне странице).
3.3.1. Онемогућавање колачића може резултирати немогућом приступа деловима веб локација Интернет услуге који захтевају ауторизацију.
3.3.2. Интернет услуга прикупља статистику о ИП адресима његових посетилаца. Ове информације се користе за идентификацију и решавање техничких проблема, за контролу законитости финансијских плаћања.
3.4. Било које друге личне податке које нису наведене горе (коришћени прегледачи и оперативни системи итд.) Подложни су сигурном складишту и не дистрибуцији, осим како је предвиђено Цл. 5.2. и 5.3. Ова политика поверљивости.
3.5. Затражите брисање података корисника:
3.5.1. Корисник самостално управља својим подацима. читати тхе Често постављана питања Како избрисати корисничке податке.

4. Циљеви колекције личних података корисника

4.1. Лични подаци корисника Управа веб локација Интернет услуге могу да користе следеће сврхе:
4.1.1. Успостављање повратних информација са корисником, укључујући и обавештења о слањама и захтеве који се тичу коришћења веб странице Интернет услуга, пружајући услуге прерађивања, захтјева за обраду корисника и апликација корисника.
4.1.2. Дефиниције локације корисника за сигурност и превенцију превара.
4.1.3. Потврда аутентичности и потпуности личних података које пружа корисник.
4.1.4. Стварање налога за улазак у лични ормар ако је корисник пристао да створи налог.
4.1.5. Обавештења корисника Интернет услуге о резултатима испитивања.
4.1.6. Обрада и примање плаћања.
4.1.7. Омогућавање кориснику ефикасном клијенту и техничкој подршци у случају проблема који се односе на употребу веб локације Интернет услуге.
4.1.8. Омогућавање кориснику са његовим пристанком, сервисним ажурирањем, специјалним понудама, билтенима и другим информацијама у име Интернет услуге или име партнера Интернет услуге.
4.1.9. Спровођење рекламних активности уз сагласност корисника.
4.1.10. Одобрити кориснички приступ локацијама или услугама Интернет сервисних партнера за добијање производа, ажурирања и услуга.

5. Методе и услови обраде личних података

5.1. Обрада личних података корисника се изводи без икаквог рока, на било који правни начин, укључујући личне податке о подацима користећи алате за аутоматизацију или без употребе таквих средстава.
5.2. Корисник се слаже да администрација сајта има право да пренесе личне податке трећим лицима, посебно телекомуникацијским оператерима, искључиво у сврху испуњавања захтева корисника, издаје се на веб локацији Интернет услуга "Спирално динамички тест", укључујући испоруку а) Верзија папира резултата испитивања.
5.3. Лични подаци корисника могу се пренијети на овлашћена тијела Владе САД само на основу разлога и редоследом утврђеним законодавством САД-а.
5.4. У случају губитка или откривања личних података, администрација сајта обавештава корисника о губитку или откривању личних података.
5.5. Администрација сајта предузима неопходне организационе и техничке мере за заштиту личних података корисника од неовлашћеног или случајног приступа, уништавања, модификације, блокирања, копирања, дистрибуције, као и из других илегалних акција трећих страна.
5.6. Администрација сајта, заједно са корисником, предузима све неопходне мере да се спрече губитке или друге негативне последице узроковане губитком или откривањем личних података корисника.

6. Обавезе странака

6.1. Корисник је дужан:
6.1.1. Обезбедите информације о личним подацима потребним за коришћење веб странице Интернет услуге.
6.1.2. Ажурирајте и допуните дате податке о личним подацима у случају промене ових информација.

6.2. Администрација сајта је обавезна:
6.2.1. Користите информације примљене искључиво у сврху наведене у клаузули 4 ове политике поверљивости.
6.2.2. Да би се осигурало да се поверљиве информације не чувају у тајности, а не да се не открију без претходног писменог одобрења корисника, као и да не продају, размењују, објављују или откривају друге личне податке корисника, осим Цл. 5.2. и 5.3. Ова политика поверљивости.
6.2.3. Предузети мере предострожности за заштиту поверљивости личних података корисника у складу са поступком који се обично користи за очување ове врсте информација у постојећим пословним праксама.
6.2.4. Блокирати личне податке који се односе на релевантни корисник од тренутка захтева или захтева корисника или његово правно заступно или овлашћено тело за заштиту права предмета личних података за период верификације, у случају откривања непоузданих личних података или илегалних акције.

7. Одговорност странака

7.1. Администрација сајта која није испунила своје обавезе сматраће се губицима који је корисник настао у вези са злоупотребом личних података, законодавством САД-а, осим случаја предвиђених у Цл. 5.2., 5.3. и 7.2. Ова политика поверљивости.
7.2. У случају губитка или откривања поверљивих информација, администрација сајта није одговорна ако су ове поверљиве информације:
7.2.1. Постала је јавна имовина пре губитка или обелодањивања.
7.2.2. Примљено је од треће стране док га не прими администрација сајта.
7.2.3. Откривено је са пристанком корисника.

8. Измирење спорова

8.1. Пре него што се пријави на суд са захтевом за спорове који произлазе из односа корисника Интернет веб странице и администрације сајта, то је обавезно поднети захтев (писмени предлог за добровољно решавање спора).
8.2. Прималац захтева, у року од 30 календарских дана од дана пријема захтева, подносилац представке писмено обавештава захтев о резултатима испитивања захтева.
8.3. Ако се договор не постигне, спор ће се односити на правосудни орган у складу са тренутним законодавством САД-а.
8.4. По овој политици поверљивости и односима корисника и администрације сајта примењују постојеће законодавство САД-а.

9. Додатни услови

9.1 Администрација сајта има право да изврши измене ове поверљивости политике без пристанка корисника.
9.2. Нова политика поверљивости ступа на снагу од тренутка када је објављена на веб локацији Интернет Сервице, ако није другачије одређено у последњем издању политике поверљивости.
9.3. Сви предлози или питања у вези са овом политиком приватности треба да се пријави на адресу confidentiality@sdtest.me.
9.4. Тренутна политика поверљивости доступна је на веб локацији sdtest.me.

×
Пронађете ГРЕШКА
ПРОПОСЕ ИОУР исправну верзију
Унесите своју е-маил по жељи
Пошаљите
Поништити, отказати
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Здраво! Дозволите да вас питам, да ли сте већ упознати са спиралном динамиком?