លុបទិន្នន័យអ្នកប្រើ


នេះបើយោងតាមគោលការណ៍រក្សាការសម្ងាត់:

3.2 ។ ទិន្នន័យផ្ទាល់ខ្លួនដែលត្រូវបានអនុញ្ញាតសម្រាប់ដំណើរការក្រោមគោលនយោបាយនៃការសម្ងាត់នេះត្រូវបានផ្តល់ជូនដោយការបំពេញទម្រង់គេហទំព័រនៅលើ "តេស្តវង់" នៅពេលដែលការធ្វើតេស្តត្រូវបានបញ្ចប់ឬដោយការបង្កើតគណនីផ្ទាល់ខ្លួន - ដែលរួមមានព័ត៌មានដូចខាងក្រោមៈ
3.2.1 ។ អាស័យ​ដ្ឋាន​អ៊ី​ម៉េ​ល;
3.2.2 ។ សូចនាករ / ឈ្មោះដំបូង / ឈ្មោះចុងក្រោយ / អ៊ីមែល - ពីបណ្តាញសង្គម (ហ្វេសប៊ុក LinkedIn) ដោយមានជំនួយពីការអនុញ្ញាតដែលត្រូវបានអនុវត្តនៅពេលបង្កើតគណនីផ្ទាល់ខ្លួន។

ដើម្បីលុបទិន្នន័យអ្នកប្រើរបស់អ្នកអ្នកត្រូវតែ:
បញ្ចូលគណនីផ្ទាល់ខ្លួនរបស់អ្នក,
2. ចូលទៅកាន់ការកំណត់ - លុបទិន្នន័យអ្នកប្រើ ម៉ឺនុយខាងលើ,
ចុចលើឯកសារ លេវ លុបទិន្នន័យអ្នកប្រើ.

បន្ទាប់ពីចុចប៊ូតុងនេះ លុបទិន្នន័យអ្នកប្រើ:
1. ទិន្នន័យពីបណ្តាញសង្គម (ហ្វេសប៊ុក Linkedin) នឹងត្រូវបានលុបចេញពីមូលដ្ឋានទិន្នន័យ,
2 ។ អ៊ីមែលអនុញ្ញាតនៅក្នុងគណនីផ្ទាល់ខ្លួននិងអ្នកដែលបានបញ្ជាក់ (បញ្ជាក់) នៅក្នុងឯកសារ តារាងតម្លៃ "របស់ខ្ញុំ SDT"និង"របស់ខ្ញុំ SDT +"នឹងត្រូវបានលុបចេញពីមូលដ្ឋានទិន្នន័យ,
គណនីផ្ទាល់ខ្លួនរបស់អ្នកប្រើប្រាស់នឹងត្រូវលុបចោល។
×
អ្នករកឃើញកំហុសមួយ
ស្នើកំណែត្រឹមត្រូវរបស់អ្នក
បញ្ចូលអ៊ីមែលរបស់អ្នកដូចដែលអ្នកចង់បាន
ផ្ញើ
បោះបង់
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
សួស្តី! ខ្ញុំសូមសួរអ្នកតើអ្នកធ្លាប់ស្គាល់ពីសក្ដានុពលវង់ស៊ីឡាំទេ?