صارف جي ڊيٽا ختم ڪريو


رازداري پاليسي موجب:

3.2. ذاتي ڊيٽا پروسيسنگ جي تحت پروسيسنگ جي اجازت لاء صارف طرفان پروسيسنگ جي اجازت ڏنل آهي ته "سرپل ڊائنامڪس" ويب سائيٽ تي ويب فارم ڀرڻ يا ذاتي اڪائونٽ ٺاهڻ سان گڏ آهي.
3.2.1. اي ميل پتو؛
3.2.2. اشاري / پهريون نالو / آخري نالو / اي ميل سوشل نيٽ ورڪ (فيسبڪ، LinkedIn کان، جنهن جي مدد سان جنهن جي مدد ڪئي وئي هجي.

توهان جي صارف جي ڊيٽا کي ختم ڪرڻ لاء، توهان کي لازمي آهي:
1. پنهنجو ذاتي اڪائونٽ داخل ڪريو،
2. سيٽنگن تي وڃو - صارف جي ڊيٽا ختم ڪريو ٽڪڪڪسٽ جو مٿان،
3. ڪلڪ ڪريو بٽڻ صارف جي ڊيٽا ختم ڪريو.

هن بٽڻ کي دٻائڻ کان پوء صارف جي ڊيٽا ختم ڪريو:
1. سوشل نيٽ ورڪ مان ڊيٽا (فيسبوڪ، LinkedIn) ڊيٽابيس مان خارج ڪيو ويندو،
2. ذاتي اڪائونٽ ۾ تصديق ٿيل اي ميل ۽ انهن مخصوص (تصديق ٿيل) ۾ محصولات "منهنجي SDT"۽"منهنجي SDT +"ڊيٽابيس مان خارج ڪيو ويندو،
3. صارف جو ذاتي اڪائونٽ ختم ڪيو ويندو.
×
توهان غلطي مان ڳولا ڪريو
توهان صحيح نسخو PROPOSE
جيئن گهربل پنهنجي اي-ميل داخل ڪريو
موڪليو
رد
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
هيلو، تون آهين! مون کي توهان کان پڇڻ ڏيو، ڇا توهان اڳ ۾ ئي سرپل ڊائنامڪس کان واقف آهيو؟