ລົບລ້າງຂໍ້ມູນຜູ້ໃຊ້


ອີງຕາມນະໂຍບາຍຄວາມລັບ:

3.2. ຂໍ້ມູນສ່ວນຕົວທີ່ໄດ້ຮັບອະນຸຍາດສໍາລັບການປະມວນຜົນພາຍໃຕ້ນະໂຍບາຍຄວາມລັບຂອງຜູ້ໃຊ້ນີ້ແມ່ນໃຫ້ໃນເວບໄຊທ໌ "ແບບເຄື່ອນໄຫວແບບເຄື່ອນໄຫວໃນເວລາທີ່ການທົດສອບສໍາເລັດຫຼືໂດຍການສ້າງບັນຊີສ່ວນຕົວ
3.2.1. ທີ່​ຢູ່​ອີ​ເມວ;
3.2.2. ຕົວຊີ້ວັດ / ຊື່ທໍາອິດ / ອີເມລ / ອີເມລ - ຈາກເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ (ເຟສບຸກ, Facebook, LinkedIn), ໂດຍການຊ່ວຍເຫຼືອຂອງການອະນຸຍາດທີ່ໄດ້ຮັບການປະຕິບັດໃນເວລາສ້າງບັນຊີສ່ວນຕົວ.

ໄປລຶບຂໍ້ມູນຜູ້ໃຊ້ຂອງທ່ານ, ທ່ານຕ້ອງ:
1. ກະລຸນາໃສ່ບັນຊີສ່ວນຕົວຂອງທ່ານ,
2. ໄປທີ່ການຕັ້ງຄ່າ - ລົບລ້າງຂໍ້ມູນຜູ້ໃຊ້ ທາງເທີງເມນູ,
3. ກົດປຸ່ມ ປຸ່ມ ລົບລ້າງຂໍ້ມູນຜູ້ໃຊ້.

ຫຼັງຈາກກົດປຸ່ມນີ້ແລ້ວ ລົບລ້າງຂໍ້ມູນຜູ້ໃຊ້:
1. ຂໍ້ມູນຈາກເຄືອຂ່າຍສັງຄົມ (Facebook, LinkedIn) ຈະຖືກລຶບອອກຈາກຖານຂໍ້ມູນ,
2. ອີເມວການອະນຸຍາດໃນບັນຊີສ່ວນຕົວແລະຜູ້ທີ່ລະບຸໄວ້ (ຢືນຢັນ) ໃນ ອັດຕາພາສີ "ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ SDT"ຂອງຂ້າພະເຈົ້າ SDT +"ຈະຖືກລຶບອອກຈາກຖານຂໍ້ມູນ,
3. ບັນຊີສ່ວນຕົວຂອງຜູ້ໃຊ້ຈະຖືກລຶບອອກ.
×
ທ່ານຫາ AN ERROR
ສະເຫນີຮຸ່ນທີ່ຖືກຕ້ອງຂອງທ່ານ
ກະລຸນາໃສ່ອີເມວຂອງທ່ານເປັນທີ່ຕ້ອງການ
ສົ່ງ
ຍົກເລີກການ
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
ສະ​ບາຍ​ດີ! ຂ້າພະເຈົ້າຂໍຖາມທ່ານ, ທ່ານຄຸ້ນເຄີຍກັບແບບເຄື່ອນໄຫວແບບເຄື່ອນໄຫວແລ້ວບໍ?