Mbusak data pangguna


Miturut kabijakan rahasia:

3.2. Data pribadi sing sah kanggo diproses ing kabijakan rahasia iki diwenehake dening pangguna kanthi ngisi formulir web ing situs web "ing situs web test" nalika tes wis rampung utawa kanthi nggawe akun pribadi:
3.2.1. alamat email;
3.2.2. Indikasi / Jeneng pisanan / jeneng pungkasan / e-mail - saka jaringan sosial (Facebook, LinkedIn), kanthi bantuan saka wewenang kasebut ditindakake nalika nggawe akun pribadi.

Kanggo mbusak data pangguna, sampeyan kudu:
1. Ketik Akun Pribadi,
2. pindhah menyang setelan - Mbusak data pangguna menu ndhuwur,
3. Klik ing Tombol Mbusak data pangguna.

Sawise mencet tombol iki Mbusak data pangguna:
1. Data saka jaringan sosial (Facebook, Linkin) bakal dibusak saka database,
2 ..e-mail wewenang ing akun pribadi lan sing ditemtokake (dikonfirmasi) ing tarif "Kula SDT"lan"Kula SDT +"bakal dibusak saka database,
3. Akun pribadi pangguna bakal dibusak.
×
YOU Golek AN ERROR
Propose versi bener
Ketik e-mail panjenengan kaya sing dikarepake
Kirim
Batal
Redirect to your region's domain sdtest.us ?
YES
NO
Bot
sdtest
1
Hai ana! Ayo kula takon, apa sampeyan wis kenal karo dinamika spiral?